Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X’e Geliyor!

Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X’e Geliyor!

Sevilen oyun serisi Borderlands’in en yeni oyunu olan Borderlands 3, yeni nesil konsollara da geliyor. Ayrıca yapılan açıklamaya göre PlayStation 4 ve Xbox One X hesaplarında Borderlands 3’e sahip olanlar, yeni nesil konsollarda da oyunun ücretsiz bir kopyasına sahip olacaklar.

Borderlands 3

Haberler doğrudan Borderlands’in geliştiricisi olan Gearbox Software‘den geldi. Cumartesi günü gerçekleştirilen PAX Online isimli panelde 3. oyunun yeni nesi konsollara geleceğini doğrulayan firma, bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi. Ayrıca şu anda oyuna sahip olanların da yeni nesil konsollar için oyunun ücretsiz bir kopyasına sahip olacaklarını açıkladı.

Xbox Series X ve PlayStation 5, Borderlands 3’ün hikaye modunu 4K çözünürlükte 60 fps’de çalıştıracaklar. Ayrıca Gearbox’ın söylediğine göre oyuncular, önceden satın aldıkları bütün DLC’lere ve kayıt dosyalarına da sahip olacaklar. Bu sayede önceden sahip olduğunuz şeylere tekrar sahip olmak için uğraşmak veya para harcamak zorunda kalmayacaksınız. Gearbox bu noktada oyuncuları mağdur etmemek için elinden geleni yapıyor.

Borderlands 3

Bunun yanı sıra oyuna yeni içeriklerin de getirileceği duyuruldu. Bunların arasında yeni yetenekler ve yeni oyun modları da bulunmakta. Ayrıca farklı platformlardaki oyuncuların beraber oynamasını sağlayacak cross-platform desteğinin de 2021’de getirilmesi planlanıyor. Bu sayede oyunun çok oyunculu kısmının çok daha renkli ve aktif olması sağlanacak.

Origin Emekli Oluyor, EA Desktop Duyuruldu!

Borderlands 3 şu anda Google Stadia, Mac, PlayStation 4, Windows ve Xbox One platformlarında oynanabilir durumda. Oyunun yeni nesil konsollara ne zaman geleceği ve ne zaman satışa çıkarılacağı ise henüz belli değil.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir