Anasayfa > Oyun Haberleri > Origin Emekli Oluyor, EA Desktop Duyuruldu!

Origin Emekli Oluyor, EA Desktop Duyuruldu!

EA, abonelik servislerinde marka değişimine gitmesinin ardından Origin uygulamasının yerini EA Desktop’un alacağını duyurdu.

EA’in markalaşma süreci hız kesmeden sürmekte. Origin Access’i EA Play olarak değiştiren, servisi Steam’e getiren ve bunun ardından da Xbox Game Pass’e entegre eden EA’in hamleleri henüz bitmedi. Origin’in ismi, kendisine gelecek olan güncellemelerin ardından EA Desktop olarak değiştiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde oyun aboneliği servisi Origin Access’in ismini EA Play olarak değiştiren EA’in yeniden markalaşma süreci devam ediyor. Electronic Arts, yıllardır kullanılan uygulama Origin’de isim değişikliğine gidileceğini ve uygulamada birçok değişiklik olacağını Gamesindustry.biz’e verdiği röportajda açıkladı. Origin hesaplarının aynı şekilde taşınacağı platformda eski ilerlemeler aynı şekilde devam edecek, yapılan açıklamaya göre oyuncular EA Desktop uygulamasıyla çok daha hızlı indirme sürelerine erişebilecek.

EA Play Zam İle Geldi!

Daha önce Origin olarak adlandırılan uygulamada aynı zamanda görsel iyileştirmeler de göreceğiz. EA’in başkan yardımcısı Mike Blank, bu güncellemenin oyuncular için “birlikte oynamak istedikleri insanlarla istedikleri oyunu en iyi oynayabilecekleri yerde daha pürüzsüz, hızlı, sosyalleşme odaklı bir deneyim” yaratacağını söyledi. Blank, bu isim değişikliğinin aynı zamanda “EA’in ve EA’in temsil ettiği şeylerin etrafında, yaygın ve tutarlı bir marka yaratma” amaçlı olduğunu belirtti. Firmanın başkan yardımcısı, isim değişikliğinin sadece bir değişiklik olmayacağını, aynı zamanda EA için çok önemli olan, oyuncuları istedikleri platformda bir araya getirebilme kültürünü temsil ettiğini açıkladı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. On the House sistemini tekrar getirin madem hazır yeni bir hamleye girişmişsiniz. Bu kadar para açı olduğunuzu belli etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir