Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Zam İle Geldi!

EA Play Zam İle Geldi!

Henüz çıkışının üzerinden birkaç saat geçmiş olan EA Play zam aldı! Oyuncuları hayal kırıklığına uğratan zammın detayları haberimizde.

EA Games‘in abonelik sistemi EA Play oldukça makul bir fiyat üzerinden geçtiğimiz saatlerde Steam üzerinden kullanıma açılmıştı. EA Games‘in birbirinden popüler ve başarılı oyunlarında geçerli olan sistem ülkemizde aylık 12, yıllık ise 65 TL gibi oldukça iyi bir fiyat üzerinden kullanıma açılmıştı. Bu fiyatlar ile ülkemizde giderek artan oyun fiyatlarına karşı oldukça makul bir seçenek olarak görülebilecek olan EA Play beklenmeyen bir zamla karşımıza çıkarak biz oyuncuları da şaşırttı.

EA Play zam

EA Play yapılan zammın ardından yıllık 169, aylık ise 29 TL‘lik bir fiyat üzerinden kullanıcılar ile buluşacak. EA Play üyeleri sistem kütüphanesinde yer alan tüm oyunlara başka herhangi bir ücret ödemeden erişebilecekler ve bunun yanı sıra EA Games oyunları üzerinde de ekstra yüzde 10 indirim hakkına sahip olacaklar. Güncel oyun fiyatları karşısında EA Play hala makul bir seçenek olarak değerlendirilebilir ancak ilk çıkış fiyatının aradan henüz saatler geçmişken aldığı bu zam pek de yüzleri güldürmedi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

3 Yorumlar

  1. Yazının üçüncü paragrafı aylık 29, yıllık ise yüzde elli indirimle 169 liradan başlayan fiyatlarla…

  2. Yani €A den bahsediyoruz normal değildi o fiyat. Yarıdan azdı ve çoğu kullanıcı lapır lapır götürürdü.

  3. Bu arada zam değil fiYaT DüZenLeMeSi lütfen kelimelerimize dikkat edelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir