Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Steam Üzerinde Kullanıma Açıldı

EA Play Steam Üzerinde Kullanıma Açıldı

Origin Access ve EA Access’i birleştiren EA Play Steam üzerinden kullanıcıların beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde. 

Oyun dünyasının devlerinden olan Electronic Arts‘ın yeni abonelik sistemi EA Play ‘in Steam ile yaptığı işbirliği oldukça ses getirmişti. Electronic Arts‘ın birbirinden popüler onlarca oyununa çok uygun fiyatlar ile erişilebilen sistem bugün Steam üzerinden hizmete açıldı. Üstelik yerel fiyatlandırma ile ülkemizde de oldukça uygun bir fiyat üzerinden kullanılabilen sistem yıllık ve aylık abonelik seçenekleri sunuyor. EA Play sisteminin ülkemizdeki yıllık kullanım bedeli 65 TL, aylık kullanım bedeli ise 12 TL olarak belirlenmiş durumda.

EA Play Steam

Sistem ile birlikte kullanıcılar seçili EA Games oyunlarını hiçbir ek bir ücret ödemeden oynayabilecekler. Bunun haricinde ise EA Games‘in tüm oyunları ve oyunların ek paketlerine ise yüzde 10’luk bir indirim ile sahip olabilecekler. The Sims 4, Mirror’s Edge Catalyst, Away Out, Need For Speed Heat Battlefront 2 ve Battlefield V gibi popüler oyunların yer aldığı sistem kur fiyatları sebebi ile oyun fiyatlarının cep yaktığı ülkemizde oldukça iyi bir seçenek olacak gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Yarıdan az bence alınır diyeceğim de EA güven vermiyor artık oyunlar konusunda. Daha kütüphanemde onlarca oynamadığım oyun dururken…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir