Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Steam İçin 31 Ağustos’ta Geliyor

EA Play Steam İçin 31 Ağustos’ta Geliyor

PC oyuncularının bir süredir merakla beklediği EA Play Steam ortaklığı nihayet 31 Ağustos tarihinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

EA Games‘in Origin Access ve EA Access sistemlerinde çeşitli değişiklik ve düzenlemeler yaparak ortaya çıkartmış olduğu yenilenmiş abonelik sistemi EA Play Steam için 31 Ağustos tarihinde erişime açılıyor. EA Games oyunlarının yer alacağı ve oyunculara oldukça avantajlı bir biçimde birbirinden güzel oyunları oynama imkanı verecek olan sistem için geçtiğimiz günlerde kullanım bedelleri de açıklanmıştı. Bu açıklamalara göre EA Play için ülkemizde geçerli olacak aylık ücret 12 TL olarak belirlenmişken yıllık üyelik ücreti ise 65 TL olacak.

EA Play Steam

EA Play’in Steam sayfasında yer alan bilgilere göre Titanfall 2, Need for Speed Heat, Battlefront 2, Battle V, Sims 4, Battlefield 4, Battlefield 1 ve A Way Out gibi oldukça ses getirmiş başarılı oyunlara erişebileceğiz. Bunlar haricinde ise EA Play üyelerini EA Games içeriklerinde ek indirimler ve avantajlar da bekliyor. 31 Ağustos tarihinde oyuncuların kullanımına açılacak olan sistem ile beraber bakalım EA elde etmek istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. EA kankacım BF V i dağıtın bi ara bence çünkü millet EA Access ile de olsa; alır almaz o oyunu yerin dibine sokar Steam’de, aklınızı kullanın. Zaten halihazırda incelemeler karışık gösteriliyor. Ha tabi siz bilirsiniz yine de ben bir şey demiyorum. Neydi o Firestorm muydu? Aynen onunla devam edin siz. Millet öyle beğendi ki onu üff yani aklım duruyor EA nasıl böyle bir şeyi başardı diye. Kimsenin aklına gelmezdi valla bravo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir