Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands Film Oluyor!

Borderlands Film Oluyor!

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından da oldukça sevilen yapımlardan biri olan Borderlands film olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

2009 yılında hayatımıza giren ve 2019 yılında 3. oyunu ile hayatımıza yeniden dahil olan Borderlands hayranlarını sevindirecek gelişmeler var. Sevilen oyunun beyaz perde macerası için düğmeye basılmış durumda. Borderlands‘in çorak topraklarını beyaz perdeye aktaracak projenin yönetmen koltuğunda ise Eli Roth oturacak. Henüz erken yapım aşamasında olan Borderlands filmi için yazılacak senaryo ise Emmy ödüllü Craig Mazin‘in ellerinden çıkacak. Craig Mazin geçtiğimiz yılın en çok ses getiren dizilerinden olan Chernobly’nin de senaryosunu kaleme almıştı.

Borderlands film

Film için elimizde henüz detaylı bilgiler bulunmuyor. Çoğu oyuncunun oyun filmlerine karşı büyük bir ön yargı ile yaklaştığı ise bir gerçek. Bu zamana kadar sayısız oyun beyaz perdede kendine yer buldu ancak bunların pek azı biz oyuncuları tatmin edebilecek seviyede başarılıydı. Son zamanlarda Tomb Raider ve Sonic the Hedhehog gibi ortalama üstü oyun filmlerini beyaz perdede gördüğümüz şu günlerde bakalım Borderlands film olarak oyuncuları mutlu etmeyi başarabilecek mi?

Deneyimli bir ekibin ellerinden çıkacak olan Borderlands filmi için oyuncular ise özellikle sosyal medya üzerinde ikiye bölünmüş durumda. Filmin senaristi olan Craig Mazin konusunda olumlu görüş belirten oyuncuların yine de film hakkında bazı tereddütleri var gibi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir