Anasayfa > Sanat Haberleri > Tomb Raider Çekim Tarihi Belli Oldu

Tomb Raider Çekim Tarihi Belli Oldu

Tomb Raider çekim tarihi belli oldu. Tomb Raider filminin çekimlerine 2020 Nisan ayında başlanacak ve film 21 Mart 2021’de vizyona girecek.

Lara Croft geek aleminin en sevdiği kadın oyun karakterlerinden biri. Lara’yı 2001’de canlandıran ve aksiyon filmlerinin 2000’lerde fırtınalar estiren oyuncusu Angelina Jolie, hem karaktere hem de seriye yeni bir ivme kazandırmıştı. Ancak Jolie  2003 yılında ikinci filmi de çektikten sonra hem Lara’ya hem de Tomb Raider serisine veda etti.

Bundan sonra uzun bir süre sinema ekranlarına ara veren Tomb Raider 2018’de geri dönmüştü. Ancak bu sefer Lara’yı Angelina Jolie değil, Alicia Vikander canlandırmıştı ve tüm endişelere rağmen izleyicilerden iyi bir geri dönüş almıştı. Yeni filmde yine Alicia’yı izleyeceğiz.

Yeni filmin senaryosunda Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider’dan faydalanılacak. Nisan 2020’de çekimlerine başlanayacağı duyurulan filmin 21 Mart 2021’de vizyona girmesi bekleniyor.

Tomb Raider çekim tarihi ve diğer sanat haberlerinden anında haberdar olmak için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Sizce yeni Tomb Raider filmi beklentileri karşılayacak mı? Alicia Vikander, Angelia Jolie’nin yerini doldurabildi mi? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir