Anasayfa > Oyun Haberleri > Brawlhalla, Mobil Cihazlara Çapraz Platform Özelliğiyle Geliyor!

Brawlhalla, Mobil Cihazlara Çapraz Platform Özelliğiyle Geliyor!

Şu anda Steam’de oynaması ücretsiz olan, Ubisoft’un yayımladığı Brawlhalla mobil cihazlara PC dahil çapraz platform özelliğiyle geliyor.

Steam’de bedava, tatlış bir 2D dövüş oyunu olan Brawlhalla sonunda mobil platformlarda da oyuncularla buluşuyor. Ubisoft Forward etkinliğinde yayımlanan videoyla mobil platformlarda 7 Ağustos’ta yerini alacağı açıklanan oyunu Android için Google Play, iOs için ise App Store’da bulabileceğiz. Duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mobil versiyonunda birçok kontrolü dilediğimiz şekilde değiştirebileceğiz. Bu sayede oyuncular kendilerinin rahat hissettiği oyun şekline kolay şekilde ulaşabilecekler. 7 Ağustos’ta mobil platformlara gelecek olan Brawlhalla’nın bütün versiyonları arasında çapraz platform desteklenecek. Elli adet karakterin bulunduğu, yeni karakterlerin gelmeye devam ettiği oyunun mobil sürümüne önceden kayıt yaptıran oyuncular çıkışa özel bir hediye de kazanacak. Buraya tıklayarak ön kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Ubisoft Forward etkinliğinde sunulan içerikler arasında Hyper Scape de vardı. Ubisoft’un yeni bedava battle royale oyununun sinematiği yayınlandı ve açık beta dönemi başladı. Detaylara aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hyper Scape Açık Beta Dönemi Başladı! – İki Yeni Video

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir