Anasayfa > Oyun Haberleri > Bu Modla Minecraft’ta Doom Oynatmak Mümkün!

Bu Modla Minecraft’ta Doom Oynatmak Mümkün!

Gerek buzdolabında, gerek hamilelik testinde gerekse de hesap makinelerinde bile oynamanın mümkün olduğu Doom, yeni bir platforma daha portlandı: Minecraft’a! Geliştirilen bir modla Doom’u, koyunların da yardımıyla Minecraft’ta oynatabileceksiniz. Tam anlamıyla gerçek zamanlı oynamak mümkün olmasa da, haber gerçekten ilgi çekici.

Doom

Peki bu iş nasıl oluyor? Aslına bakarsak yapılan şey tam anlamıyla oyun oynamak değil, bir görüntüyü oynatmak üzerine kurulu. Treyzania isimli Reddit kullanıcısının geliştirdiği bu mod sayesinde koyunların rengini anlık olarak değiştirerek oynatmak istediğiniz videonun renkleriyle uyumlu hale getirebiliyorsunuz. Böylece istediğiniz videyu koyunların üzerinden oynatmış oluyorsunuz.

Treyzania bu modu geliştirdikten ve ilk  videosunu paylaştıktan sonra yoğun bir Doom isteği almış. Kullanıcıları kırmak istemeyen Treyzania, kollarını sıvayarak Doom’u bu şekilde oynatmak için çalışmaya başlamış ve ortaya aşağıdaki gibi bir video çıkmış. Kullanıcılar ise Treyzania’nın bir sonraki videsounda ne yapacağının merakı içinde bekliyorlar.

Stardew Valley Bölünmüş Ekran Desteği Yolda!

Mod her ne kadar gerçek zamanlı oynamaya izin vermese de oldukça ilgi çekiçi. Ayrıca kim bilir, belki birileri bundan yola çıkarak Doom’u Minecraft’ta gerçek zamanlı oynayabilmek için kolları sıvamış olabilir. Geçmişte Minecraft’ın içinde çalışan bir bilgisayar bile inşa edildiğini düşünürsek, bu o kadar da çılgınca gözükmüyor. Buzdolabından, hamilelik testinden ve hesap makinasından sonra Doom’u Minecraft’ta oynamak, biz oyuncular için o kadar da şaşırtıcı olmasa gerek.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir