Anasayfa > Oyun Haberleri > Stardew Valley Bölünmüş Ekran Desteği Yolda!

Stardew Valley Bölünmüş Ekran Desteği Yolda!

Bir sonraki güncellemede Stardew Valley bölünmüş ekran desteğiyle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ufak boyutuna rağmen birçok kişinin severek oynadığı tarla simülasyonu Stardew Valley, gelişmeye devam ediyor. Bir sonraki güncellemesinde bütün platformlarda bölünmüş ekran (split screen) desteğine sahip olacak olan Stardew Valley’in yapımcısı Eric ‘ConcernedApe’ Barone, duyuruyla birlikte oyunun bu desteğinden bir ekran görüntüsü paylaştı.

Stardew Valley 10 Milyon Satışa Ulaştı!

Stardew Valley Bölünmüş Ekran Özelliği

Dört oyuncuya kadar destek sunabilecek olan Stardew Valley’in bölünmüş ekran modundaki oyuncu sayısı platformdan platforma değişebilecek. Bilgisayar versiyonunda dört oyuncunun birden oynayabileceği kesinken diğer versiyonlardaki oyuncu sayısı desteği hakkında kesin bir bilgiye sahip değiliz.

Tıpkı geleneksel bölünmüş ekran modları gibi bir ekran içinde birden farklı arayüz sunarak oyunculara aynı yerden birlikte oynama imkanı sunan özellik, Stardew Valley’in 1.5 güncellemesinde oyuna bütün platformlarda eklenecek. Oyunnun yapımcısı, sonradan attığı tweetlerde farklı platformlardaki oyuncu desteğinin henüz kesinleşmediğini duyurdu.

Paylaşılan ekran görüntüsünde sadece bölünmüş ekran modu değil, aynı zamanda güncellemede oyuna eklenmesi beklenen bazı yeni ögeler de bulunuyor. Daha önce Stardew Valley’de bulunmayan yeni sandıklar, çöl tarlaları dikkatli oyuncuların gözünden kaçmadı.

Oyunun 1.15 güncellemesi gelince Stardew Valley’e gelen bütün yeni ögelerden haberdar olacağız. O zamana kadar bütün okurlarımıza iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir