Anasayfa > Oyun Haberleri > Bugsnax Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Bugsnax Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Sony, PlayStation 5’i duyurduktan sonra konsola gelecek yeni oyunları da yavaş yavaş açıklamaya başladı. Bu oyunlardan birisi de Oyunların Geleceği etkinliğinde tanıtılan Bugsnax idi. Tatlı mı tatlı grafikleri ve capcanlı animasyonlarıyla Snaktooth Adası’nın gizemlerinin peşinden gideceğimiz oyunla ilgili kısa bir oynanış fragmanı yayınlandı.

Bugsnax

Oyunun geliştiricisiyse daha önce Octodad’i geliştrimiş olan Young Horses. İlginç bir hikayesi ve kendine özgü bir havası olan Octodad’da yakaladıkları başarıdan sonra Young Horses gene kendine özgü bir havası olan bir oyun yaratmaya yönelmişler gibi görünüyor. Oyun 2020’nin sonlarına doğru, Aralık tarihinde çıkacak. Ayrıca Bugsnax yalnızca PlayStation 5 için değil, PlayStataion 4, Windows ve Mac gibi platformlar için de çıkacak.

Bugsnax hikaye olarak sizi gizem ve sırlarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Elizabert Megafig’in davetiyle Bugsnax’lerin yurdu olan Snaktooth Adası’na geldiğinizde, bazı işlerin yolunda gitmediğini anlayıp araştırmaya koyuluyorsunuz. Adanın gizemlerini araştırıyor, ortalıklarda olmayan Elizabert’i arıyor ve onlarca maceraya atılıyorsunuz.

The Pathless, PlayStation 5 İçin Geliyor!

Oynanış anlamında da kimi ögelerle çeşitlilik oluşturulmaya çalışılmış. Eğer isterseniz 100’den fazla Bugsnax’i keşfedip ele geçirebilir ve bu Bugsnax’leri istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Ya da Snaktooth Adası’nı gezerek ve yeni biyomları keşfederek Snaxburg sakinlerini bir araya toplamaya çalışabilirsiniz. Eğer oyunun oynanışıyla ilgili aklınızda daha fazla soru işareti varsa aşağıdaki bağlantıdan yayınlanan oynanış fragmanını izleyebilirsiniz

Yukarıda oyunun bilgisayarlara da geleceğini söylemiştik. Eğer oyunla ilgilendiyseniz ve acaba sistemim oynatır mı diye merak ediyorsanız, işte buyrun sistem gereksinimleri:

Bugsnax Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel Quad Core 2.6 Ghz veya eş değeri

Bellek: 6 GB RAM

Depolama: 6.7 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 9

Ekran Kartı: 2 GB DirectX 11 Ekran Kartı (Intel UHD 620 ya da NVIDIA GeForce GT 920M)

Bugsnax Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5 2.8 Ghz veya üstü

Bellek: 8 GB RAM

Depolama: 7.5 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 11

Ekran Kartı: 4 GB DirectX 11 Ekran Kartı (NVIDIA GeForce GTX 970 veya üstü)

 

 

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir