Anasayfa > Oyun Haberleri > Bully 2 GTA VI Yüzünden İptal Edilmiş Olabilir

Bully 2 GTA VI Yüzünden İptal Edilmiş Olabilir

Rockstar Games tarafından geliştirilen Bully’nin devam oyunu Bully 2, söylentilere göre GTA VI yüzünden iptal edilmiş olabilir.

Bully 2 Rockstar Games

2006 yılında çıkış yapan Bully, açık dünya konseptine tamamen farklı bir hikaye ile yaklaşmış, yatılı bir lise öğrencisinin hayatını ele almıştı. Daha önce eşi benzeri görülmemiş bir formül deneyen Rockstar Games, Bully ile oldukça büyük başarılara imza atmıştı. Çıkışının üzerinden yaklaşık 14 yıl geçmiş olmasına rağmen oyunun hayranları hala bir devam oyunu beklentisi içinde.

Daha önce bir çok kez devam oyununun yapım aşamasında olduğu düşünülmüş, fakat sonrasında oyunun askıya alındığı, hatta iptal edildiği söylenmişti. Swegta ve TheNathanNS gibi Bully üzerine yoğunlaşan Youtube içerik üreticileri sürekli olarak oyun hakkındaki haberleri ele alıyorlar. En son videosunda TheNathanNS, Rockstar Games’in oyunları hakkında bilgiler sızdırmasıyla ünlü Tez2 adlı GtaForums kullanıcısının bir yazısından bahsediyor.

Bully 2 Rockstar

Daha önce 2009′da ve 2013‘te Rockstar tarafından iptal edildiği söylenen oyunun üçüncü kez iptal edildiği iddia edildi. Tez2’nin forum paylaşımına göre 2015’te hala erken geliştirilme sürecinde olan oyun 2017’ye kadar geliştirildi. Fakat bu dönemde hem Red Dead Redemption 2‘ye yoğunlaşmak amacıyla hem de GTA VI‘nın erken geliştirilme süreci için Bully 2’nin geliştirilme aşaması yavaşlatıldı ve sonrasında oyun tamamen iptal edildi.

Rockstar Games oyunları hakkında bilgi sızdıran ve Rockstar ile yasal olarak bir çok kez başı belaya giren bir başka isim olan Yan2295, Reddit üzerinden Tez2’nin paylaşımının doğru olduğunu onayladı. Yan2295, 2017 yılında Bully 2’nin geliştirilme aşamasında olduğunu paylaşmıştı. Böylelikle Bully 2’nin yakın zamanda geliştirildiğini açıklayan kaynak sayısı 2 olmuş oldu.

Rockstar Games’in bundan önceki tutumunu göz önünde bulundurursak bir süre daha hem Bully 2 hakkında hem de GTA VI hakkında herhangi bir bilgi edinmemiz oldukça zor görünüyor.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir