Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Rockstar Games Oyunu Mu Yolda?

Yeni Bir Rockstar Games Oyunu Mu Yolda?

Rockstar Games’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan görseller kafaları karıştırdı! Yayınlanan görseller akla yeni bir Rockstar Games oyunu yolda mı sorularını getirdi. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının devlerinden olan Rockstar Games yaptığı bir hamle ile oyuncuları hem şaşırttı hem de meraklandırdı. Resmi internet sitesi üzerine eklediği 2 fotoğraf ile kafaları karıştıran firma oyunculara da hakkında bol bol konuşulabilecek bir malzeme sunmuş oldu. Yayınlanan fotoğrafların ilkinde yanında şampanya şişesi bulunan kadın formunda bir altın robotun Rockstar Games logosuna sarıldığı görülüyor.

İkinci foroğrafta ise karmaşık bir zemin üzerine yerleştirilmiş Rockstar Games logosu ve bir şiir bulunuyor. “Killing dreams, Murdering Hope, Fighting the righteous, Bullying the weak” şeklinde devam eden şiirdeki Bullying kelimesi akıllara Bully 2 yolda olabilir mi sorularını getirse de görselin tamamı ve yayınlanan ilk görselde bulunan ögelerden çıkan başka bir ipucu bulunmuyor.

Rockstar Games oyunu

Konu hakkında sosyal medyada ve hayran forumlarında buluşan oyuncular ise türlü türlü teorilerini birbirleri ile paylaşıyorlar. Gözlerden kaçmayan bir diğer detay ise Rockstar Games‘in resmi Youtube hesabı üzerindeki video sayısının artması. Ancak video sayısı artmasına rağmen kanala eklenen bir video görünmüyor. Muhtemelen liste dışı olarak yüklenen bu videolar henüz oyuncular ile paylaşılmış değil. Kısacası Rockstar Games her an yepyeni videoları dolaşıma sokarak bizlere müjdeli haberler verebilir. Bakalım gerçekten de yeni bir Rockstar Games oyunu bizleri mi bekliyor?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir