Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA’nın Babası Dan Houser Rockstar Games ‘ten Ayrıldı!

GTA’nın Babası Dan Houser Rockstar Games ‘ten Ayrıldı!

GTA ve Red Dead serilerinin yaratıcısı ve babası diyebileceğimiz isim Dan Houser Rockstar Games ile yollarını ayırıyor! Detaylar haberimizde.

Kardeşi Sam Houser ile birlikte oyun dünyasının devlerinden biri olan Rockstar Games‘in kurucularından biri olan Dan Houser şok bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Kurucu ortaklarından olduğu Rockstar Games‘ten ayrılacağı ortaya çıkan Dan Houser Grand Theft Auto ve Red Dead gibi çok satan serilerin de yaratıcısıydı.

Rockstar Games‘i bünyesinde bulunduran Take Two kanadından gelen bilgiler ışığında ortaya çıkan bu ayrılık haberleri hakkında Take Two açıklamalarında Dan Houser‘a minnettar olduklarını ve Rockstar Games‘in dünya çapındaki başarılarından bahsetti. Bunların yanı sıra ekipleri ile birlikte yeni ve mevcut projeleri üzerinde çalışmaya devam edeceklerini açıkladılar.
Dan Houser Rockstar Games
Grand Theft Auto serisinin tüm ana oyun ve ek paketlerinde imzası bulunan Dan Houser bunun yanı sıra Bully, Max Payne 3 ve Red Dead serilerinde de önemli görevler üstlenmişti. Bakalım Dan Houser Rockstar Games ile yollarını ayırdığında şirkette ne gibi yeniden yapılanmalar olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir