Anasayfa > Oyun Haberleri > Bungie’nin Halo İstatistik Arşivi Kapatılıyor

Bungie’nin Halo İstatistik Arşivi Kapatılıyor

Bungie’nin Halo oyunu için istatistik depolayan arşivi 9 Şubat tarihinden itibaren kalıcı olarak oyunculara veda edecek.

Bungie, şubat ayında oyuncu istatistiklerini, ekran görüntülerini içeren Halo arşivini kapatacağını duyurdu. Haftalık güncelleme blogunda haberi veren Bungie ekibi, halo.bungie.net sitesinin kalıcı olarak oyunculara veda edeceğini açıkladı. Halo 2, Halo 3, ODST ve Reach’ten birçok veri içeren site hâlâ aktif olsa da dokuz yıldır güncellenmiyordu. Bungie’nin Halo istatistik arşivi 9 Şubat’ta kalıcı olarak kapatılacak. Bungie’nin Destiny’den önceki yılları için bir hatıra niteliğinde kalmış olan siteden verileri kaydetmek için oyuncuların yaklaşık üç haftası kaldı. halo

Bungie, bu olayın sadece oyuncu verileriyle ilgili olduğunu da belirtti. Eski Halo dönemlerinden kalma haberler, forumlar ve gruplar 2013’te Bungie’nin sitesine yüklenmişti. Bu veriler Bungie.net sitesinde hâlâ erişilebilir olacak. Bu hamleyle birlikte Bungie Halo ile bağını tamamen kestiğini ve uzun vadede odaklarını Destiny üzerine verdiğini de bir nebze belli etmiş oldu.

Riot ve Bungie’den Hile Üreticisine Dava

Bungie, geçtiğimiz günlerde Riot Games ile birlikte bir hile üreticisine açmayı planladıkları dava gündemimize oturmuştu. VALORANT ve Destiny 2  için hileler üreten firmaya dava açmaya hazırlanan iki büyük oyun geliştiricisinin bu hamlesi birçok oyuncu tarafından olumlu bir şekilde karşılanmıştı. Olayın detayları için yukarıdaki butondan ilgili haberimize göz atabilirsiniz.

Destiny 2’nin geliştirici tarafından yapılan bu hamle hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir