Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War İçin Yeni Görseller Geldi

Call of Duty: Black Ops Cold War İçin Yeni Görseller Geldi

Call of Duty resmi Twitter hesabından Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni görseller gelmeye başladı. Kullanıcıların çözmek için el ele vermek zorunda kaldığı bulmacaları ve hızla yayılan ilk fragmanıyla Call of Duty yeni oyunu için büyük ilgi çekmeyi başardı.

Call of Duty resmi hesabı yeni gönderiyi “Saat işliyor, tehlike gerçek.” notuyla paylaştı ve 26 Ağustos’ta yayınlanacak fragmanı kullanıcılara hatırlattı.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1296504199425884160

Bu paylaşımla birlikte Call of Duty: Black Ops Cold War teması da belli olmuş gözüküyor. Önceki oyunların tanıtım ve kapak fotoğraflarında turuncu ve siyah renkler ağırlıkta olmasına rağmen yeni oyunun tanıtımında daha canlı renkler ve beyaz bir arkaplan kullanılmış. Dikkat çeken bir diğer detay ise ortadan ikiye bölünmüş bir insan figürünün sol tarafının bir Rus askerini sağ tarafının ise bir Amerikan askerini temsil etmesi. Bu detay oyunda etkisi olacağını bildiğimiz “Perseus” kod adlı ajana bir gönderme olabilir. Ayrıca askerlerin üniformaları ve kaskları dönemin propagandaları ve reklamlarıyla kaplanarak renkli bir kolaj oluşturulmuş. Oyunun şaşırtıcı derecede renkli görseline bu kolajın da etkisi büyük.

Soğuk Savaş döneminde geçeceği bilinen oyunun hangi yılları kapsayacağını henüz bilmiyoruz. Black Ops 3 için bir tek oyunculu hikaye modu yazmayı düşünmeyen Activision, 4. Black Ops oyunu olacak olan “Cold War” için güçlü bir hikaye hazırlıyor. Gerçek olaylardan alıntılar içeren bu yeni oyunda “meydan savaşı” mantığından daha uzak bir oynanış bizi bekleyecek. Gizli görevler, suikastler ve koruma görevleriyle çeşitli bölümlerde daha sık karşılaşmamız mümkün.

Fragmanı incelediğimiz yazıya göz atmayı unutmayın!

26 Ağustos’ta Verdansk haritasında açıklanacak yeni detaylar için aşağıdaki haritada bulunan sığınakları ziyaret etmek isteyebilirsiniz:

Verdansk Bunker

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir