Anasayfa > Oyun Haberleri > Call Of Duty: Mobile Coastal Haritasını Oyuna Ekliyor

Call Of Duty: Mobile Coastal Haritasını Oyuna Ekliyor

Mobil oyun dünyasına bomba gibi düşen Call Of Duty: Mobile Coastal adlı yepyeni bir harita ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların karşısına ilk kez 2019 yılının sonlarında çıkan Call of Duty: Mobile o tarihten bu yana mobil oyun dünyasında kendine önemli bir yer edinmeyi başardı. PUBG Mobile gibi güçlü bir rakip karşısında Call of Duty serisinin gücünü arkasına alan oyun oyuncular tarafından da oldukça sevildi ve rağbet gördü. Sürekli güncellenen oyun içeriği, oyun dinamiklerinin geliştirilmesi ve özel etkinlikler gibi unsurlar ile oyuncuları kendi safında tutmayı başaran Call of Duty: Mobile yakın zamanda karşımıza Coastal adlı yepyeni bir harita ile de çıkmaya hazırlanıyor.

Üçüncü sezonunun başlamasına henüz birkaç hafta olmasına rağmen oyuncuların karşısına Call of Duty: Mobile‘ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile çıkan harita yeni sezon ile birlikte oyundaki yerini alacak. 5’e 5 mücadelelerde karşımıza çıkacak olan harita buna karşın oldukça geniş bir alana da sahip olacak. Bu da menzilli çatışmaların yaşanmasına daha çok olanak tanıyacak. Üçüncü sezon ile birlikte oyuna ekleneceği duyurulan haritanın kesin çıkış tarihi ise şimdilik belli değil. Üçüncü sezonun başlangıç tarihi ise 17 Nisan.

Call of Duty: Mobile Kasıp Kavuruyor!

Beraberinde Coastal adlı bu yepyeni haritayı da getirecek olan Call of Duty: Mobile‘ın üçüncü sezonu ile birlikte oyuncular daha farklı sürprizler de bekliyorlar. Oyuna eklenecek muhtemel bir yeni silah ve özel etkinlikler resmi bir açıklama olmasa da bu sürprizler arasında yer alabilir. Bakalım sevilen mobil oyun yeni sezonu ile bizlere ne gibi yenilikler getirecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir