Anasayfa > Oyun Haberleri > Call Of Duty: Modern Warfare Oyununun Boyutu Küçülüyor!

Call Of Duty: Modern Warfare Oyununun Boyutu Küçülüyor!

Call of Duty: Modern Warfare boyutu ile tartışmaların odağı haline geldikten sonra kapladığı alanı küçültecek bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirmeden önce 175 GB olacağı açıklanan Call of Duty: Modern Warfare bu boyutuyla bile oyuncular tarafından çokça tepkiye maruz kalmışken oyun zaman içerisinde aldığı güncellemeler ile birlikte 250 GB boyutunu aştı. Oyunun aldığı güncellemeler sonrasında 250 GB’lık SSD’lere sığmaması oyuncular arasında alay konusu olmuşken Call of Duty: Modern Warfare‘ın Ürün Direktörü Paul Haile konu hakkında oyuncuları sevindirecek açıklamalarda bulundu.


Call of Duty: Modern Warfare boyutu önümüzdeki 1.28 yaması ile birlikte küçültülebilecek. Call of Duty: Modern Warfare single player, multi player ve battle royale modları ile ayrı ayrı birçok övgü toplamış olsa da bu modlar oyunun boyutunun ciddi manada artması anlamına da geliyor. Bu yama ile birlikte oyuncular artık yalnızca ihtiyaçları olan ve kullandıkları modları depolama imkanına sahip olacaklar ve kullanmadıkları modları silerek oyunun kapladığı alanı azaltabilecekler.

Oyunun boyutunu küçültme imkanı sunacak olan bu yama için ise oyuncuların çok beklemelerine gerek kalmayacak. 1.28 yaması birkaç gün içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Bakalım oyuncular uzun zamandır talep ettikleri bu güncellemeyi ne derecede başarılı bulacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir