Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare 250 GB Boyutunu Aştı!

Modern Warfare 250 GB Boyutunu Aştı!

Call of Duty: Modern Warfare 250 GB boyutunu aldığı son güncellemeler ile birlikte aştı. Oyun artık 250 GB’lık SSD’lere sığmıyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl hayatımıza giren ve oyunculardan da genel olarak olumlu yorumlar alan Call of Duty: Modern Warfare çıkışını ilk gerçekleştirdiği dönemde bile 175 GB büyüklüğünde boş bir alana ihtiyaç duyuyordu. Bu da o dönemden bu yana oyuncuların en çok eleştirdiği konulardan birisi haline geldi. Oyuncular oyunun istediği bu boş alanı eleştiredursun, Call of Duty: Modern Warfare her geçen gün büyümeye de devam etti. Öyle ki Call of Duty: Modern Warfare artık bilgisayarınızda 250 GB boyutundan bile fazla yer kaplayacak hale geldi!


Bu duruma isyan eden bir oyuncu Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderi ile durumu gözler önüne serdi. SSD‘sinin yalnızca Call of Duty: Modern Warfare ile dolu olduğunu ve buna rağmen oyunun yeni güncellemeleri alamadığını gösteren oyuncu duruma isyan etti. Bu isyan ise diğer pek çok oyuncu tarafından desteklendi. 250 GB boyutundaki SSD‘lerin bile artık oyun için yeterli olmadığını söyleyen oyuncunun önerisi ise oyunun Warzone, single player ve multi player modlarının birbirlerinden ayrılması yönünde.

Bu ayrışma durumu her ne kadar konsollar için halihazırda uygulanıyor olsa da Battle.net üzerinden oyunu oynamak zorunda olan PC oyuncularının şimdilik böyle bir şansı bulunmuyor. Ancak görünen o ki geliştiriciler oyuncuların oyunu oynamaya devam edebilmelerini istiyorlarsa bir noktada bu adımı atmak zorunda kalacaklar.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. SSD yanında HDD şart bence ben burdan bunu anlıyorum. Yanılıyorsam da söyleyin lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir