Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty Oyuncu Sayısı Konusunda İstikrarlı

Call of Duty Oyuncu Sayısı Konusunda İstikrarlı

Call of Duty oyuncu sayısı konusundaki istikrarını koruyor. Mart ayında 85 milyon oyuncuya ulaşan oyunun sene sonu rakamları da göz doldurdu.

Call of Duty yayınlanmasının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen popülerliğini ve oyuncu kitlesini korumayı başaran oyunlardan biri. Yayınlandığı 2003 senesinden beri bilgisayar oyunu ve popüler kültürde bir fenomen haline gelen oyun, sürekli kendini yenilemeye devam ediyor. Oyuncuların beğeniyle takip etmeye devam ettiği Activision yapımı, bir çok oyun firmasının aksine 2020 senesini oldukça iyi geçirdi.

PC Gamer sitesinde yayınlanan habere göre, Call of Duty: Warzone 2020 senesinin Mart ayında 85 milyon düzenli oyuncuya sahipti. Ancak 2020 senesinin sonuna gelindiğinde, Call of Duty bu sayıyı tam 100 milyon düzenli oyuncuya çıkarmayı başararak oldukça etkileyici bir başarıya imza atmış oldu.

Call of Duty: Warzone’da Hile Kullanıldığı Tespit Edilen 60 Bin Hesap Daha Banlandı

Konuyla ilgili açıklama yapan Activision yetkilileri gelişmelerden son derece memnun olduklarını bildirdi. Açıklamada dikkat çeken başka bir önemli nokta ise, Call of Duty ekibinin gelecek planları. Yetkililer, Call of Duty: Warzone’un uzun bir süre odakları olmaya devam edeceğini bildirdi. CoD: Black Ops Cold War ise 100 milyon oyuncuya kesin katkı vermekle birlikte, odağa alınamamış görünüyor.

Call of Duty oyuncu sayısı konusunda sorun yaşamayan nadir oyunlardan biri. Blizzard’ın World of Warcraft gibi bir efsaneyle bile son eklenti paketine kadar sorun yaşadığı günlerde, Activision halinden memnun görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir