Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone’da Hile Kullanıldığı Tespit Edilen 60 Bin Hesap Daha Banlandı

Call of Duty: Warzone’da Hile Kullanıldığı Tespit Edilen 60 Bin Hesap Daha Banlandı

Call of Duty Warzone oyununda hile kullanımı giderek artmaya devam ediyor. Bu durum karşısında büyük bir adım atmaya çalışan Activision, yaptığı açıklamada hile kullanıldığı tespit edilen 60 bin hesabın daha banlandığını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Yeni Call of Duty Warzone Haritası “Ural Dağları”nda Olabilir

Call of Duty Modern Warfare çıkışından sonra yeni bir battle royale oyunu üzerinde çalışılmıştı ve karşımıza tamamen ücretsiz olan battle royale türündeki Call of Duty: Warzone oyunu çıktı. Battle Royale türünde oldukça ses getirmeyi başaran Call of Duty: Warzone, güncellemeler almaya tüm hızıyla devam ediyor. Oyun her ne kadar başarılı bir battle royale yapımı olarak karşımıza çıksa da son zamanlarda hilecilerin artmasıyla beraber yoğun tepkiler gelmeye başlamıştı.

Popüler Warzone oyuncusu Vikkstar, 7 Milyondan fazla aboneye sahipti. Paylaştığı bir videoda oyunu neden bıraktığını açıklayan Vikkstar, hileciler konusunda oyunun çok kötü olduğunu ve Activision’ın bu konuda bir adım atmadığını dile getirmişti. Oyunun bu durumundan hiç memnun olmayan oyuncu, oyunu bırakmaya karar vermişti. Hal böyleyken Activision, büyük bir adım atarak banlama girişimlerinde bulundu.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1356721980855046144

Call of Duty resmi Twitter sayfasından yapılan açılamaya göre hilecilere karşı sıfır tolerans gösterildiğini ve 60 Bin hesabın daha banlandığı açıklandı. Ayrıca Warzone’un çıkışının ardından toplam 300 bin sınırsız ban atıldığı da ilgili detay linkinde açıklananlar arasında. Bu konuda yeni güncellemeler geleceği ve üzerinde çalışıldığı belirtildi. Buradaki bağlantıdan resmi yazılı açıklamaya ulaşabilirsiniz.

Acaba Call of Duty: Warzone için tepki alan hile kullanımı hakkında atılacak adımlar bu durumu azaltabilecek mi? Hep birlikte Warzone güncelleme aldıkça durumları takip edeceğiz. Siz neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir