Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Call of Duty Warzone Haritası “Ural Dağları”nda Olabilir

Yeni Call of Duty Warzone Haritası “Ural Dağları”nda Olabilir

Yeni Call of Duty Warzone haritası Ural Dağları olabilir. Bazı kullanıcılar yeni harita hakkında ipuçları bulduklarını iddia ediyor. Detaylar haberimizde.

Call of Duty son dönemlerde kullanıcılara sunduğu bulmacalarla ilgi çekiyor. Aynı Verdansk haritasının kullanıcılar tarafından parça parça bulunması ve Black Ops Cold War oyununun adım adım bulmacalarla keşfedilmesi gibi Warzone’un yeni haritası da benzer bir şekilde bulunmuş olabilir.

Bilmeyenler için, Call of Duty Warzone haritası Verdansk önce Call of Duty: Modern Warfare üzerinden verilen ipuçlarıyla duyurulmuştu. Haritanın önemli noktaları Modern Warfare’de online oyun modları üzerinden keşfedilmişti. Aynı şekilde Black Ops Cold War oyununun çıkışı da oyun tarihinin gördüğü en güzel bulmacalardan biriydi. İçerik üreticilerine gönderilen kutularla başlayan süreç gizemli linkler ve videolarla devam etmiş, önce oyunun geçtiği zaman belli olmuş ardından da adı açıklanmıştı. Süreci hatırlamak isterseniz yazımızı okuyabilirsiniz.

Black Ops Cold War's Fireteam: Player Count, Multiplayer Maps, & More

Kullanıcılar yeni Call of Duty Warzone haritası için de benzer ipuçları bulmuşa benziyor. İddia Call of Duty Black Ops Cold War oyununun online kısmında yer alan Fireteam moduna dayanıyor. 40 oyuncuyu 4’erli takımlar halinde birbiriyle savaştıran bu modda amaç sona kalan takım olmak. Bu moddaki birçok içerik Warzone mekaniklerine çok benzer şekilde kullanılmış. Kullanıcılar da buradan yola çıkarak oyunun Warzone içeriklerini duyurmak için kullanılabileceğini tahmin ediyor. İddiaları güçlendirecek şekilde, Fireteam modundaki tüm haritalar “wz_haritaismi” şeklinde yer alıyor, bu da Fireteam modu haritalarının Warzone bağlantısını kuvvetlendiriyor. Fireteam’deki tüm haritalar Rusya’da Ural Dağları’na yakın benzer bölgelerde bulunuyor. Yeni harita da bu sebepten Ural Dağları’nda yer alabilir.

Rusya Ural Dağları üzerinde radyoaktif artışı doğrulandı

Mart ayında oyunun 1. yılını kutlamak adına büyük bir güncelleme yapılacağı düşünülüyor. Bu güncellemede Ural Dağları’ndaki yeni haritayı görmemiz de muhtemel.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir