Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Vanguard Duyuruldu, Oyundan İlk Fragman Geldi

Call of Duty: Vanguard Duyuruldu, Oyundan İlk Fragman Geldi

Call of Duty: Vanguard duyuruldu, uzun süredir hakkında söylentiler dolaşan oyun Activision tarafından sessiz sedasız bir fragman ile doğrulandı.

Activision, son zamanlarda artan söylentileri sonunda doğruladı. Hakkında çeşitli sızıntılar paylaşılan, interneti bir süredir meşgul eden yeni Call of Duty oyununun ismi ve teması bugün resmi bir videoyla netleştirildi. Activision, resmi Call of Duty Youtube hesabı üzerinden paylaştığı bir videoyla Call of Duty: Vanguard’ı duyurdu.  “Resmi Fragman” adıyla paylaşılan 1 dakika 41 saniyelik video, bir gün içinde 800 bin izlenmeye ulaştı. Eski fragmanlarındaki “hype”ı yakalayamayan Activision önümüzdeki günlerde oyunu tanıtmak için farklı yöntemler izleyebilir.

Call of Duty: Vanguard Duyuruldu, Resmi Fragman Paylaşıldı

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Fragmanda 2. Dünya Savaşı temasının hakim olduğunu görmek mümkün. 30 ülkeden 100 milyon insanı kapsayan 2. Dünya Savaşı, Almanya’nın durdurulamaz büyümesine karşı başlatılan bir harekattır. Almanya’ya Japonya ve İtalya gibi devletlerin katıldığı savaşta, bu devletlerin karşısında Müttefikler olarak adlandırılan İngiltere, Fransa, Amerika gibi büyük güçler çıkmıştı. Call of Duty: Vanguard’da tekrar bu atmosfere geri dönerken savaşın 4 cephesi olan Doğu, Batı, Pasifik ve Kuzey Afrika cephelerini tecrübe edebileceğiz.

Videonun sonunda oyunun sloganını görmek de mümkün. Call of Duty: Vanguard’da sık sık karşılaşacağımız cümle See Them Rise yani “Onların yükselişini gör” ya da kısaca “Yükselişlerini gör” olarak çevrilebilir. Ayrıca sloganla birlikte duyduğumuz bir cümle de dikkatimizi çekti:

Whatever we do, we do it together. Ne yaparsak birlikte yaparız.

Yüzüklerin Efendisi 2. Sezon İçin Onay Alındı

Oyuna ilk bakış 19 Ağustos’ta, sevilen oyun Call of Duty: Warzone içerisinde gerçekleşecek. Battle of Verdansk adı verilen bu tanıtım etkinliğiyle Activision oyunculara yeni oyun hakkında detaylar gösterecek. Battle of Verdansk, Call of Duty: Warzone’da, 19 Ağustos Perşembe günü Türkiye saatiyle saat 20.30’da gerçekleşecek. Call of Duty: Vanguard hakkında yeni bilgilere erişmek isteyen kullanıcıların etkinliği kaçırmamasını öneririz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir