Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi 2. Sezon için Onay Alındı

Yüzüklerin Efendisi 2. Sezon için Onay Alındı

Amazon tarafından yayımlanacak tarihin en yüksek bütçeli dizi projesi Yüzüklerin Efendisi 2. sezon onayını aldı. 

J.R.R. Tolkien tarafından aslen bir müzikal olarak yayımlanan ve fantastik edebiyatın temel taşı olan eserin uyarlaması hakkında yepyeni bir gelişme hayranları sevindirdi. Daha ilk sezonu yayımlanmayan dizi ikinci sezon onayını alarak gözleri tekrardan üzerine çekti. Tolkien Vakfı‘ndan 2017 senesinde dizi için haklar alındığında beş sezon sözü verilmişti ancak daha fragman bile yayımlanmamışken ikinci sezon için onay alınması meraklıları şaşırtan bir durum oldu.

Yönetmenlik koltuğunda -efsane üçlemede olduğu gibi- Peter Jackson‘ın oturduğu dizinin en az 1 milyar dolar miktarında hesap çıkaracağı ve bu alanda bir rekora imza atacağını biliyoruz. Dizinin yapımcıları ise J.D. Payne ve Patrick McKay. İkili piyasa açısından daha toy olsalar da Amazon ikiliye şans vermek konusunda iddialı.

Yüzüklerin Efendisi İzleme Sırası

Pandemi koşulları dolayısıyla çekim süreci aksayan dizinin yine aynı sebepten ötürü çekim yeri Yeni Zelanda‘dan Birleşik Krallık‘a taşındı. Bu durum hayranları belli derecede kızdırmış olsa da Yeni Zelanda‘nın sert pandemi kurallarından dolayı yapılabilecek pek de bir şey yok gibi gözüküyor.

Yüzüklerin Efendisi 2. sezon için herhangi bir tarih ve platform bilgisi olmasa da ilk sezonun Amazon Prime Video üzerinden yayına gireceğini biliyoruz. Dizinin ilk sezonu için işaret edilen zaman ise Eylül 2022. Verilecek bilgiye aç olan hayranların ise bekleyişi bir sene daha sürecek gibi duruyor.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir