Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty Vanguard Hikayesi ile Alternatif Bir İkinci Dünya Savaşı Anlatacak

Call of Duty Vanguard Hikayesi ile Alternatif Bir İkinci Dünya Savaşı Anlatacak

Sevilen serinini geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan son oyunu Call of Duty Vanguard hikayesi ile 2. Dünya Savaşı’nın alternatif bir gerçekliğini işleyecek.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Call of Duty‘nin şimdilik son oyunu olan Vanguard geçtiğimiz günlerde Activision tarafından duyurulmuştu. Oyuncuları yine İkinci Dünya Savaşı’nın kanlı atmosferine dahil etmeye hazırlanan yapım bu kez yapılan açıklamalara göre kendine yepyeni ve farklı bir yol çizecek. Alışılmış İkinci Dünya Savaşı senaryoları ve daha önce farklı oyunlarda tekrar tekrar oynadığımız ünlü çatışmalardan farklı olarak Call of Duty Vanguard hikayesi ile oyuncuya alternatif bir gerçeklik sunacak.

Call of Duty: Vanguard Duyuruldu, Oyundan İlk Fragman Geldi

Aktarılanlara göre çoğu yapımdan alışık olduğumuzun aksine Call of Duty Vanguard odağını İkinci Dünya Savaşı’nın en hararetli dönem ve çatışmalarından biraz daha uzağa çevirecek. Hitler‘in ölümünden sonra olacak olayları konu alacak yapımda karşımızda ise oyun için özel tasarlanmış, kurgusal bir karakter olan Heinrich Freisinger olacak. Bu karakterin ana motivasyonu ise ölen Hitler’in yerini almak ve bir şekilde zafere ulaşmak olacak.

Alternatif bir İkinci Dünya Savaşı senaryosu sunacak olması ile hem seriye, hem de İkinci Dünya Savaşı anlatılarına taze bir soluk getirecek olan Call of Duty Vanguard için belirlenmiş olan çıkış tarihi ise 5 Kasım. Yapım PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarında yerini alacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir