Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Vanguard İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Vanguard İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Popüler askeri FPS serisi Call of Duty’nin yeni oyunu olacak Call of Duty: Vanguard için çıkış tarihi duyurusu yapıldı. Oyunun detayları ve açıklanan çıkış tarihi haberimizde.

Call of Duty: Vanguard Duyuruldu

Oyun sektörüne damga vurmuş popüler askeri FPS serisi Call of Duty, en son çıkan yapımı Call of Duty: Black Ops Cold War ile bizleri soğuk savaş dönemine götürmüştü. Serinin yeni oyunu için uzun süreden beri dolaşan söylentiler 17 Ağustos itibariyle doğrulanmış oldu ve yeni oyun 2.Dünya Savaşı zamanında geçen Call of Duty: Vanguard olarak duyuruldu. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayıncılığı üstlenilen Vanguard için yeni bir fragmanla birlikte çıkış tarihi duyurusu yapıldı.

Call of Duty: Vanguard ile 2.Dünya Savaşı’nın cephelerine geri dönüyoruz. Oyun temel olarak savaşın 4 cephesi olan Doğu, Batı, Pasifik ve Kuzey Afrika cephelerinde geçiyor ve bu cephelerdeki operasyonlarda yer alıyoruz. Almanya, Japonya ve İtalya’nın bulunduğu Miğfer Devletleri ile  ABD, İngiltere, Fransa ve Sovyetlerin bulunduğu Müttefik Devletler arasında geçen bu amansız savaşın tekrar içine dalıyoruz.

Fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla Sledgehammer Games, oyunculara savaşın atmosferini yansıtmak için elinden geleni yapmış gibi görünüyor. Tabii ki de nihai yorumu oyun çıktıktan sonra yapabileceğiz.

Fragman sonunda Call of Duty: Vanguard için çıkış tarihi de duyuruluyor. Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformları için çıkışını yapacak. Oyunun ön siparişleri açık durumda ve ön siparişi edinenler ilk PlayStation açık betasına erken erişim kazanacak. Oyunun beta sürecinin Eylül ayı ortasında başlayıp sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir