Anasayfa > Oyun Haberleri > Call Of Duty: Warzone Duo Moduna Kavuşuyor

Call Of Duty: Warzone Duo Moduna Kavuşuyor

Çıkış yaptığı günden bu yana oyuncular arasında hayli popüler olan Call Of Duty: Warzone duo moduna yakın zamanda kavuşacak. Detaylar haberimizde.

Son günlerin en popüler battle royale türü oyunlarından olan Call Of Duty: Warzone oyunculara sunduğu deneyim ile hatırı sayılır bir oyuncu kitlesini kendine bağlamayı başardı. Geliştiriciler de bu popülariteyi en iyi şekilde kullanmak için oyunu içerik bakımından güncel tutmaya çalışıyor ve yeni oyun modları ile farklı deneyimler sunarak oyuncuların karşısına çıkıyor.

Warzone duo

Oyunun geliştiricilerinin yaptıkları bir röportaj esnasında belirttikleri üzere Call Of Duty: Warzone duo moduna çok yakın bir zamanda kavuşacak. Raven Software‘in kıdemli isimlerinden olan Amos Hodge konu ile ilgili ”şimdilik verebileceğim kesin bir tarih yok ama duo modu yakında geliyor” şeklinde konuştu. Her oyuncunun oyunu farklı şekillerde ve modlarla oynamak istediğini belirten yetkililer bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için çözümler aradıklarını da açıkladı.

Call Of Duty: Warzone duo modunun sınırlı bir süre ile oyuna eklenmesi muhtemel. Mod muhtemelen bu sürenin ardından yeniden oyuna eklenmek üzere bir süreliğine kaldırılacak. Oyunda olmadığı bu süre içerisinde ise mod üzerindeki iyileştirmeler üzerinde çalışılacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir