Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Warzone Rebirth Island Haritası Tanıtıldı

Call of Duty: Warzone Rebirth Island Haritası Tanıtıldı

Oyuncular tarafından merakla beklenen Call of Duty: Warzone Rebirth Island haritası nihayet yayınlanan fragman ile görücüye çıktı. Detaylar haberimizde.

Veri madencileri tarafından yapılan sızıntılar oyuncuların halihazırda yeni bir haritaya kavuşmaya çok yakın olduklarını zaten ortaya koyuyordu. Yayınlanan fragman ile birlikte Call of Duty: Warzone Rebirth Island haritası resmen ortaya çıkmış oldu. Yayınlanan fragmanda Call of Duty: Black Ops – Cold War‘da da ilk sezon başladığında biz oyuncuları nelerin beklediğini görme şansı elde ediyoruz.

Fragman ile birlikte açığa çıkan detaylardan bir diğeri ise yeni operatör oldu. Oyuna eklenmesi beklenen yeni operatör Vikhor “Stitch” Kuzmin henüz Activision tarafından resmi olarak kabul edilmemiş olsa da kadroya dahil olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Bunun yanı sıra fragmanda da boy gösteren Mall at the Pines adlı alışveriş merkezinin de yeni bir harita olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Beklenen tarihte kısa bir gecikme ile karşılaşılmış olsa da hem Warzone hem de Cold War için ilk sezon 16 Aralık Çarşamba günü sona erecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir