Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare ve Warzone Büyümeye Devam Ediyor

Modern Warfare ve Warzone Büyümeye Devam Ediyor

2019’un başarılı yapımlarından Modern Warfare, getirdiği Warzone moduyla popüler Battle Royale oyunları arasındaki yerini almıştı. Modern Warfare ve Warzone yeni gelen güncellemeler ile hem içerik olarak hem de dosya boyutu olarak büyümeye devam ediyor.

cod warzone

İki hafta önce gelen Sezon 4 güncellemesi ile belirlenen yol haritasına göre Modern Warfare ve Warzone’u bir çok güncelleme bekliyor. Dün itibariyle başlayan güncellemeler serisi sayesinde Warzone oyuncuları Verdansk haritasında kendilerini daha kalabalık bir Battle Royale deneyiminde bulacak. Eskiden 150 olan oyuncu kapasitesi, 200’e arttırıldı ve dörtlü oyun modu geri getirildi.

Fakat oyuncular oynaması ücretsiz olan Warzone’un giderek artan dosya boyutundan oldukça şikayetçi. Season 4 Reloaded güncellemesinin Modern Warfare sahipleri için 22-36 GB arası bir indirme gerektirdiği belirtiliyor. Ücretsiz olarak Warzone’u oynayan oyuncuların ise 22-30 GB arası bir indirme yapması gerekecek. Konsol kullanıcılarının ise bu indirmelerin üstüne ek olarak 3.5 GB‘lık bir indirme daha yapması gerekiyor.

warzone

Modern Warfare ve Warzone oyuncu sayısı ise gün geçtikçe artıyor. Mayıs 2020 itibariyle 60 milyon kullanıcıya ulaşan Warzone, Twitch üzerinde ise en sakin saatlerde 100 bin civarında izleniyor. Diğer Battle Royale oyunlarından Warzone’a geçiş yapan profesyonel oyuncuların sayısı ile bir hayli fazla.

Maç içi kontratlar, yeni “Juggernaut” oyun modu, “Spotter Scope” adlı bir ekipman ve Rytec AMR adlı bir keskin nişancı tüfeği yeni gelen özellikler arasında. Modern Warfare’in çoklu oyunculu moduna ise yeni haritalar eklendi.

Eğer Call of Duty: Warzone’u oynamak isterseniz, buradan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir