Anasayfa > Oyun Haberleri > Çapraz Platform Desteği Apex Legends ‘a Ne Zaman Eklenecek?

Çapraz Platform Desteği Apex Legends ‘a Ne Zaman Eklenecek?

Oyuncular tarafından merakla beklenen çapraz platform desteği Apex Legends ‘a ne zaman eklenecek? Konuya ilişkin bazı ipuçları var.

Respawn Entertainment‘ın ellerinden çıkan ve çıkış yaptığı günden bu yana kendine sadık bir oyuncu kitlesi edinmeyi başaran Apex Legends için geliştiricilerin gelecek planları arasında çapraz platform desteği de bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda güvenilir veri madencilerinden That1MiningGuy konuya ilişkin bazı sızıntılar ortaya atmıştı. Oyuncular o sızıntıdan bu yana konuya ilişkin bir adım atılmasını bekliyor.

capraz-platform-destegi-apex-legends

Xbox, PlayStation ve PC platformlarının yanı sıra geliştiricilerin oyunun mobil sürümü üzerinde çalıştığını da düşünecek olursak oyuna eklenecek olan çapraz platform desteği büyük ihtimalle mobil cihazları da kapsayacaktır. Respawn‘ın Vancouver stüdyosunun da yalnızca Apex Legends ile ilgilendiğini düşünecek olursak oyunun çapraz platform desteğini alması neredeyse kesin gibi görünse de elimizde henüz net bir tarih yok. Ancak yapılan sızıntıları da göz önünde bulunduracak olursak bu yılın sonlarında yada 2021 başlarında Apex Legends‘ın karşımıza çapraz platform desteği ile çıkması oldukça muhtemel gibi görünüyor.

Bu noktada elbette rekabeti de düşünmek gerek. Çapraz platform desteği Apex Legends‘a rakipleri karşısında büyük bir avantaj sağlayacaktır. Halihazırda pek çok battle royale oyunda bu desteğin olduğunu düşünecek olursak bu noktada Respawn Entertainment‘ın biraz geç kaldığını söylemek bile mümkün. Bakalım geliştiriciler çapraz platform desteği için kesin adımı ne zaman atacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir