Anasayfa > Oyun Haberleri > Carrion PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacak

Carrion PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacak

2020’nin sevilen bağımsız yapımlarından Carrion, PlayStation 4 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Geliştiriciliğini Phobia Game Studio’nun üstlendiği Carrion PlayStation 4 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun yayıncısı Devolver Digital da yaptığı duyuruda oyunun 2021 yılı içinde PlayStation 4’e geleceğini söyledi. Devolver Digital Carrion’un yanı sıra Serious Sam ve Shadow Warrior gibi ünlü serilerin yayıncılığını yapmakla da biliniyor. Ayrıca Gris, Fall Guys, Ape Out ve Loop Hero gibi bağımsız yapımlarda Devolver Digital’in çatısı altında oyuncularla buluşuyor.

İlk olarak 23 Temmuz 2020’de Xbox One, Switch ve Steam üzerinden de PC için çıkış yapan Carrion, bir korku oyunu. Onu bu kadar özel kılan şey ise alışageldiğimiz korku oyunlarının aksine, tersine bir korku oyunu olması. Carrion’da serbest kalmış bir canavarı kontrol ediyoruz ve korkuyu biz yaratıyoruz. Yerin derinliklerine uzanan laboratuvarda karşımıza çıkan insanları yiyerek hayatta kalırken karşılaştığımız mutasyonlarla da sürekli değişiyor ve gelişiyoruz. Carrion normal korku oyunlarından alışık olduğumuz “kendimizden üstün yaratıklardan kaçarak ve saklanarak hayatta kalma” konseptini alıyor ve bu konsepti ters çevirerek bize bu üstün yaratıkları kontrol etme şansını sunuyor.

Elden Ring, Steam Mağaza Sayfasına Kavuştu

Carrion ilk çıkış yaptığı zaman oyuncular tarafından bir hayli sevilmiş ve bolca övgü almıştı. PlayStation 4 için paylaşılan duyuru videosunda da oyunu merakla beklediğini söyleyen pek çok oyuncu bulunuyor. Oyunun her ne kadar PlayStation 4 için çıkış yapacağı kesinleşmiş olsa da bunun ne zaman gerçekleşeceği konusunda kesin bir bilgi verilmedi. Yapılan açıklamalar 2021’in ilerleyen günlerinde oyunun PS4 için çıkış yapacağı yönünde.

Oyunun şu anki Steam ve Epic Games fiyatıysa 36,00 TL. Oyuna Microsoft Store üzerinden sahip olmak isteyenlerin ise 56,25 TL’lik bi ücret ödemesi gerekiyor. Carrion’un ayrıca Game Pass kütüphanesinde olduğunu hatırlatmakta da fayda var

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir