Anasayfa > Oyun Haberleri > Elden Ring, Steam Mağaza Sayfasına Kavuştu

Elden Ring, Steam Mağaza Sayfasına Kavuştu

FromSoftware’in elinden çıkacak olan Elden Ring oyununun Steam mağaza sayfası nihayet açıldı.

Elden Ring, oyuncuları yıllardır bekletip adeta çileden çıkarmıştı. Yüksek beklentilerle çıkışı beklenen yeni fantastik RPG oyunu için ilk fragman ve çıkış tarihi ise haziran ayında, Summer Game Fest etkinliği esnasında paylaşılmıştı. Elden Ring, şimdi ise Steam mağazasındaki yerini aldı. Sayfada fiyat bilgisi, ön sipariş, sistem gereksinimleri gibi merakla beklenen bilgiler bulunmasa da oyunu tanıtan metinlerle karşılaşıyoruz.

Steam sayfasında bulunan tanıtıma göre Elden Ring’in devasa dünyasında açık arazilerde, karmaşık yerlerde, büyük zindanlarda zaman geçireceğiz. Her RPG oyunundan bekleyebileceğimiz üzere karakterimizi dilediğimizce kişiselleştirecek ve oyun tarzımıza göre şekillendirecek, istediğimiz zırhları kuşanacağız. İster güçlü bir savaşçı, istersek de bir büyü ustası olabileceğiz. Oyunun parçalar halinde işlenecek olan çok katmanlı bir hikâyesi ve hem eşzamansız, hem de eşzamanlı çok oyunculu modları olacak. Oyuncular ister birbirini dolaylı olarak etkileyebilecek, isterseler de birlikte maceralara atılıp doğrudan etkileşime geçebilecekler.

Bandai Namco’nun yayımcılığını, FromSoftware’in ise geliştiriciliğini üstlendiği Elden Ring için paylaşılan sinopsis ise aşağıdaki şekilde.

“Tarnished, yüksel ve zarafetin seni yönlendirmesine izin ver. Elden Ring’in gücünü kullan ve Lands Between’de bir Elden Lord ol.”

Oyunun Türkiye’deki fiyatı resmi olarak açıklanmamış olsa da 250 TL’lik bir fiyat etiketiyle karşılaşmayı bekliyoruz. Bandai Namco’nun diğer 60 dolarlık oyunlarının Steam’de 250 TL’ye listelendiğini gördüğümüz için Elden Ring’in de aynı muameleyi göreceğini düşünüyoruz. Fakat bununla ilgili resmî bir açıklamanın olmadığını, beklentilerin boşa çıkabileceğini de hatırlatalım.

Elden Ring, 21 Ocak 2022 tarihinde Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4/5, ve Windows için piyasaya sürülecek. Elden Ring’in resmî oynanış ve çıkış tarihi fragmanına aşağıdan göz atabilir, neyi beklediğimize dair bir fikir edinebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir