Anasayfa > Oyun Haberleri > Cayo Perico Heist Rockstar Games’in Yüzünü Güldürdü

Cayo Perico Heist Rockstar Games’in Yüzünü Güldürdü

Grand Theft Auto Online’ın en yeni içeriği olan Cayo Perico Heist Rockstar Games’e ciddi bir gelir sağlamayı başardı. Detaylar haberimizde.

2013 yılında piyasaya sürülmesinin üzerinden neredeyse 8 yıl geçmiş olmasına karşın GTA 5 hala en çok gelir elde eden oyunların arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Bu başarıdaki en büyük pay ise hiç kuşkusuz GTA 5‘in adeta bambaşka bir oyun olarak da nitelendirebileceğimiz online modu. Rockstar Games‘in altın yumurtlayan tavuğu olan Grand Theft Auto Online geçtiğimiz günlerde Cayo Perico Heist adlı yeni bir güncelleme ile oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Cayo Perico Heist Rockstar

Yayınlanan bir rapora göre Cayo Perico Heist‘ın Rockstar Games‘in gelirlerini ciddi bir oranda arttırmayı başardığı görülüyor. Superdata Research adlı araştırma şirketi tarafından yayınlanan verilere göre  Cayo Perico Hesit oyunun çıkışından bu yana geçen süreçteki en yüksek aylık dijital gelirin elde edilmesini sağladı. Oyunun en büyük güncellemelerinden olan Cayo Perico Heist ile birlikte oyuncular neredeyse 8 yıllık uzun bir aranın ardından ilk kez keşfedebilecekleri yeni bir bölge ile karşılaşmış oldular.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir