Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA 5 Online Cayo Perico Soygunu 15 Aralık’ta Geliyor!

GTA 5 Online Cayo Perico Soygunu 15 Aralık’ta Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde GTA 5 Online için duyurusu yapılan Cayo Perico soygunuyla ilgili yeni bir video paylaşıldı. Videoya ek olarak yeni soygunun ne zaman oyuna getirileceği de açıklandı.

GTA 5 Online

GTA 5 Online hala büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmaya devam ediyor. Rockstar da bunun farkında olacak ki yaptıkları güncellemeler ve getirdikleri etkinliklerle oyuncuların oyundan sıkılmasını engellemeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde de oyuna yeni bir soygun etkinliğinin ekleneceği duyurulmuştu. Cayo Perico isimli bu soygun etkinliğiyle alakalı bugün yeni bir video paylaşıldı.

Video açıklamasında etkinliğin oyuna ne zaman ekleneceği de paylaşıldı. Cayo Perico soygunu, 15 Aralık tarihinde oyuncularla buluşacak. Hikayesinin ne olduğu tam olarak bilinmese de, açıklamada geçen ada konsepti şimdiden birçok oyuncuyu heyecanlandırdı bile. Oyuncular 15 Aralık tarihini şimdiden sabırsızlanarak bekliyor.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Bu etkinlik aynı zamanda GTA 5 Online’ın alacağı en büyük güncellemelerden birisi olacak. Yeni soygun görevlerinin yanı sıra oyunun haritasında da yeniliğe gidilmesi, artık aynı şeyleri görmekten sıkılmış oyuncular için oldukça güzel bir yenilik olacak. Çıkmasının ardından bu kadar yıl geçmesine rağmen oyunun bu kadar oynanması ve hala desteklenemsi de, yapımcı firmanın ne kadar başarılı bir işe imza attığını gösteriyor. 2013’ten bu yana geçen 7 yılda GTA 5, Rockstar’a 6 milyar dolardan fazla gelir sağladı. Gelen haberlere de bakılırsa, Rockstar’ın bu gelir kaynağını bırakmaya hiç niyeti yokmuş gibi gözüküyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir