Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt Cyberpunk 2077’den Önemli Dersler Çıkardı

CD Projekt Cyberpunk 2077’den Önemli Dersler Çıkardı

Geçtiğimiz ayların en çok konuşulan yapımlarından CP77’nin arkasındaki şirket CD Projekt Cyberpunk 2077’den önemli dersler çıkardı.

Aralık ayındaki çıkışı ile oyun dünyasını etkisi altına alan, tartışmaları hala süren Cyberpunk 2077 son günlerde yine fazlasıyla gündemde. Oyun her ne kadar yeni yamalarla düzeltilmeye ve güncellenmeye devam edilse de CD Projekt’te hala Cyberpunk rüzgarı esiyor gibi görünüyor. Bunun en büyük göstergesi ise şirketin strateji toplantılarında bahsedilen detaylar. Daha önce yayınladığımız haberimizde Cyberpunk 2077’nin çok oyunculu modu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmıştık.

CD Projekt’in yatırımcılarla paylaştığı son strateji güncellemesinde ise eş zamanlı AAA geliştirmeler odak konusu oldu. Ayrıca Cyberpunk 2077’de yaşanan trailer/demo krizlerinin önlenmesi için atılacak yeni adımlar da konuşuldu. Paylaşılan bilgilere göre CD Projekt “oyun çıkış aşamasına yaklaşmadan” trailer ve demoları yayınlamaya başlamayacak. Kısa tanıtım videoları yayınlanmaya devam edilebilir ama CD Projekt bu kararla çıkış öncesi uzun süreli oynanış videolarının önünü kesiyor.

Bu strateji güncellemesinde yeni bir Witcher RPG oyunu hakkında açıklama yapılmamış olsa da aşağıdaki fotoğraf bazı soruları da beraberinde getirdi.

Şirketin eş zamanlı AAA geliştirmeler yapacak olması hakkındaki açıklamanın arka planında Witcher ve Cyberpunk görsellerinin olması oyuncuların kafasında sorulara sebep oldu. CD Projekt Cyberpunk 2077 hakkındaki geliştirme sürecini hala sürdürüyor. Witcher görselinin de yer alması potansiyel bir Witcher geliştirmesine işaret ediyor olabilir. Konu hakkında CD Projekt tarafından bir açıklama yapılmadı.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir