Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt Red, Witcher Satış Verisini Duyurdu

CD Projekt Red, Witcher Satış Verisini Duyurdu

Serinin önemli bir eşiği geçmesiyle, CD Projekt Red satış verilerini yayınladı. Seri bugüne kadar 50 Milyondan fazla oyuncuya ulaşmış.

Seri üzerine çalışmalarına devam ediyor olsa da, CD Projekt Red bugünlerde bir diğer markanın doğuşuna hazırlanıyor. Cyberpunk 2077 dünya genelinde büyük ses getirmesi planlanan oyunlardan birisi. Fakat Polonyalı şirket bir yandan önemli hedefleri geride bırakmaya da devam ediyor. 3 ana oyunlu Witcher serisi 50 Milyon satışa ulaşmış durumda.

CD Projekt Red Nasıl Avrupa Lideri Oldu?

Avrupa liderliğine geçtiğimiz haftalarda ulaşan CD Projekt Red, oyunculara ve yaratılmış evrenin senaryosuna olan saygısıyla birçok oyuncu tarafından seviliyor. Bu sevilmenin karşılığını ise işlerini satarak sağlıyorlar. Serinin ilk oyunu olan Witcher, 2007 yılında yayınlanmıştı. 13 yıllık bu dönemde 50 Milyon gibi büyük bir rakama ulaşmak da takdire değer. Özellikle çıkışının üzerinden 5 yıllık bir süre geçen Witcher 3’ün indirim dönemlerine girdiğimizde, günümüzde bile büyük satış rakamlarına ulaşıyor olduğunu da göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

Sevdiğimiz oyun firmasına nice 50 Milyon satışlara ulaşmaları dileğimizi de belirtelim. Oyunlara Epic Store, Steam gibi platformlardan çoğunlukla indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir