Anasayfa > Oyun Haberleri > CDPR Tersini Söylemişti: Keanu Reeves Hiç Cyberpunk 2077 Oynamamış!

CDPR Tersini Söylemişti: Keanu Reeves Hiç Cyberpunk 2077 Oynamamış!

Son yılların en tartışmalı oyununda Johnny Silverhand’i canlandıran Keanu Reeves hiç Cyberpunk 2077 oynamadığını açıkladı!

Arka arkaya gelen erteleme haberlerinin ardından geçtiğimiz yılın 10 Aralık tarihinde oyuncu karşısına çıkan Cyberpunk 2077 çıkışı ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. CDPR‘ın verdiği sözlerin pek çoğunu yerine getirmediği, oyunun hatalarla dolu olduğu ve yapımın özellikle eski nesil konsollarda büyük performans sorunlarına sahip olduğu oyuncular tarafından fark edilip yapım topa tutulmuştu. Ancak tüm bunlara rağmen pek çok kişinin hem fikir olduğu bir şey varsa o da oyunda kilit bir rolde bulunan Johnny Silverhand‘e hayat veren Keanu Reeves‘in göstermiş olduğu güzel performanstı.

Johnny Silverhand Kimdir? – Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Oyunun yapım süreci boyunca her fırsatta projeyi ve yapımı çok sevdiğin söylemekten geri durmayan Keanu Reeves‘ten şaşırtan bir açıklama geldi. Matrix‘in yeni filmi hakkında The Verge‘e konuşan Keanu Reeves henüz hiç Cyberpunk 2077 oynamadığını itiraf etti. Yapımı kendisine gösterilen kesitlerden bildiğini ve çok hoşlandığını söyleyen Reeves oyundaki kilit rolüne rağmen henüz hiç bu dünyaya adım atmamış. Esas şaşırtıcı olan noktalardan biri ise CDPR‘ın kurucu ortaklarından olan Adam Kiciński‘nin geçmişte yaptığı açıklamalarda ünlü aktörün oyunu oynadığını ve çok beğendiğini söylemesi. Keanu Reeves bu sözleri ile Kiciński‘nin dediklerini de haksız çıkartmış oldu. Johnny Silverhand‘e hayat vermiş olan Keanu Reeves şayet bir gün oyunu oynayacak olursa karakteri ve yapımın geneli hakkındaki fikri ne olacak şimdiden büyük merak konusu.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir