Anasayfa > Oyun Haberleri > Chernobylite PlayStation 4’e Fiziksel Sürümle Geliyor

Chernobylite PlayStation 4’e Fiziksel Sürümle Geliyor

The Farm 51 tarafından geliştirilen Chernobylite, önümüzdeki haftalarda PlayStation 4 için fiziksel sürümle çıkış yapacak.

İlk çıkışını 16 Ekim 2019’da yapan bilim kurgu korku türündeki Chernobylite, önümüzdeki ay itibariyle artık erken erişimden çıkıyor. Chernobylite, 28 Temmuz itibariyle tam sürüme geçecek ve bilgisayar tarafında oynanabilir olacak. Oyun ayrıca ilerleyen dönemde PlayStation 4 ve Xbox One’a gelecek. Oyun bunların yanı sıra PlayStation 4 için fiziksel sürüme de sahip olacak.

İşin fiziksel dağıtım sürecini ise Perp Games üstlenecek. Oyunun dağıtıcısı olan All In! Games’in CEO’su Piotr Zygadlo bu konuyla ilgili konuştuğu bir basın toplantısında, Perp Games ile yaptıkları ortaklıktan büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. CEO oyuna ulaşma konusunda oyunculara olabildiğince çok seçenek sunmak istediklerini de söyledi.

Chernobylite

Bilim kurgu korku türündeki Chernobylite, oyunculara detaylı bir hayatta kalma deneyimi sunacak. Rol yapma öğelerine de sahip oyunda oyuncular, kendilerine merkez inşa etme ve eşya üretme gibi seçeneklere de sahip olacaklar. Ayrıca takım arkadaşlarını yönetmek ve oyundaki kaynakları denetlemek de oyuncuların dikkat etmesi gereken konulardan. Bunların yanı sıra oyun, yapılan seçimlere göre şekillenecek ve her oyuncu için farklı bir deneyim sunacak. Seçim yaparken stratejik olmak Chernobylite’ın önemli yanlarından birisi.

Aliens: Fireteam Elite İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Chernobylite yalnızca PlayStation 4 ve Xbox One ile sınırlı kalmayacak. Oyun ayrıca 2021’in ilerleyen dönemlerinde PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S gibi yeni nesil konsollara da gelecek. Şu anda erken erişimde olan oyun, 28 Temmuz 2021 tarihinde tam sürüm ile çıkış yapacak. Oyunu PC platformunda oynamak isteyen oyuncular Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden oyunu deneyim edebilecek. Chernobylite’ın Steam’deki erken erişim fiyatı ise şu anlık 80,00 TL.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir