Anasayfa > Oyun Haberleri > Aliens: Fireteam Elite İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Aliens: Fireteam Elite İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

İsminin sonuna Elite ibaresini ekleyen Aliens: Fireteam oyunu için çıkış tarihi, ön sipariş fragmanıyla birlikte açıklandı.

Alien evrenini oyun dünyasına uyarlayan oyun, mart ayının başında Aliens: Fireteam ismiyle duyurulmuştu. Oyunun duyuru fragmanı, birçok oyuncuyu heyecanlandırmak için yeterli olmuştu. Hemen sonrasında paylaşılan yirmi beş dakikalık oynanış videosu ise oyuna olan ilgiyi daha da artırmıştı. Bunlarla birlikte oyunun oynanışı ve yapısı hakkında bir miktar bilgi edinmiştik.

Aliens: Fireteam Elite Çıkış Tarihi

Şimdi ise oyunun isim değişikliği ve çıkış tarihi duyuruldu.

Aliens: Fireteam olan ismini Aliens: Fireteam Elite olarak değiştiren oyun, 24 Ağustos 2021 tarihinde Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 ve Steam için çıkacak. İsim değişikliğiyle ilgili bir sebep açıklanmadı, fakat sonunda çıkış tarihini öğrenmiş olduk.

Oyunun standart versiyonunu Steam üzerinden 220 TL’ye, Microsoft Store üzerinden 285 TL’ye ön sipariş edebiliyorsunuz. PlayStation Store sayfası için Türkiye lokalizasyonu şimdilik bozuk gözüküyor, fakat tahminimizce orada da fiyat 300 TL civarında olacaktır. Oyunun diğer sürümleri ve ön sipariş avantajları hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmî siteye göz atabilirsiniz.

Oyun, her geçen fragmanla daha etkileyici bir görünüm sunuyor. Duyuru fragmanı heyecan verici olmasına rağmen fikrimce o kadar da güzel gözükmüyordu. Oynanış fragmanı ise ilk fragmana oranla daha estetik duruyordu. Son paylaşılan video ise benle birlikte birçok oyuncuyu daha çok heyecanlandırmayı başardı. Videoda oyuna dair bazı oynanış mekanikleri sunuluyor, oynanıştan bazı kesitler görüyoruz.

Aliens: Fireteam Elite Hakkında

Oyun, bizi Alien evrenine götürecek. Cold Iron Studios’un yeni oyununda orduya yeni katılmış bir deniz erini canlandıracağız. Karakterimizi beş farklı sınıf arasından seçebiliyor, oyun esnasında da kişiselleştirebiliyoruz. Gırla RPG ögesi barındıran bu co-op oyunda silahlarımızı modifiye edebileceksiniz. Oyunun geçeceği karanlık ve korkunç gemide arkadaşlarımızla yan yana gelerek birçok farklı ırktan düşmanla karşılaşacağız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir