Anasayfa > Oyun Haberleri > Chivalry 2 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Chivalry 2 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Orta Çağ temasını oyunculara sonuna kadar hissettirmek konusunda bir hayli iddialı olan Chivalry 2 çıkış tarihi nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

Torn Banner Studios tarafından geliştirilen Chilvalry ilk oyunu olan Medieval Warfare ile karşımıza 2012 yılında çıkmış ve oyuncular tarafından iyi yorumlar ile karşılanmıştı. Orta Çağ savaş dinamiklerini, savaş aletlerini ve şövalyeliğin beraberinde getirdiklerini oyunculara aktarmak konusunda bir hayli başarılı olan yapım bu yönleri ile de neredeyse rakipsiz olması sebebiyle kendine sadık bir oyuncu kitlesi edinmeyi başarmış vaziyette. Geride bıraktığımız yılın Ağustos ayı içerisinde geliştiriciler oyunu belirsiz bir süre için askıya aldıklarını duyurduklarında hayranlar bir miktar hayal kırıklığına uğramış olsalar da belirsizlik fazla uzun sürmedi. Geliştiriciler Chilvary 2 için çıkış tarihi olarak 8 Haziran 2021‘i işaret etmiş durumdalar.


Bazı bölgelerde kapalı alfa süreci halihazırda başlamış olan oyun Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Merakla beklenen Chivalry 2 PC kanadında yalnızca Epic Games Store‘a özel olarak oyuncular ile buluşacak. Epic Games Store üzerinden ön siparişle oyuna sahip olan oyuncular aynı zamanda oyunun 26 ve 29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan kapalı beta sürecinde de yer alabilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir