Anasayfa > Oyun Haberleri > Chorus Oyunu Gamescom Etkinliğinde Duyuruldu

Chorus Oyunu Gamescom Etkinliğinde Duyuruldu

Chorus oyunu Gamescom’da duyuruldu. Uzay savaşı temalı oyunun özellikleri ve oynanışı, türüne yenilikler getirecek cinsten gibi görünüyor.

Gamescom etkinliğinin ilk gününde 2021’de oyuncuların beğenisine sunulacak oyunlar bir bir ortaya çıktı. İlk defa görücüye çıkan Limnus Gate ve Unknown 9: Awakening gibi oyunların yanı sıra duyurulan bir diğer oyun ise Chorus.

Unknown 9: Awakening Duyuruldu

Oyunda Nara karakterini oynayacağız. Nara, The Circle isimli tarikatın en ölümcül savaşçısıyken, birden kendini onları yok etmek için yola çıkmış bir kaçak olarak buluyor. Nara’ya, aynı zamanda bir yaşam formu olan Forsaken isimli uzay gemisi eşlik ediyor. Aynı zamanda yaşam formu olan uzay gemileri, bilim kurgu kitaplarında daha önceden işlenmiş bir konu. Ancak oyun dünyasında fazla örneği yok.

Oyunun geliştiricileri Deep Silver Fishlabs, türünün standartlarını bir sonraki seviyeye taşımak konusunda oldukça iddialı. Space-shooter tarzının gerçek evrimini vaadeden oyunda, kuvvetli silahlar, hızlı çarpışmalar gibi uzay oyunlarından beklediğimiz şeyler var. Bu iddialı yapımla ilgili daha fazla bilgi yakın zamada yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Oyunun Steam sayfasında, henüz sistem gereksinimleri ve diğer bilgiler bulunmuyor. Ancak oyun istek listesine eklenebiliyor. Oyunun internet sitesinde verilen bilgiye göre, oyun neredeyse bütün platformlara gelecek. Bu platformlar arasında, XBox X serisi, XBox One, Stadia, Epic Games, Steam, PlayStation 4 ve PlayStation 5 bulunuyor. Oyun içi grafikler ve platformlar göz önüne alındığında, sistem gereksinimlerinin mütevazi olmaktan çok uzak olacağı anlaşılıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir