Anasayfa > Oyun Haberleri > Unknown 9: Awakening Duyuruldu

Unknown 9: Awakening Duyuruldu

Gamescom 2020’nin sürpriz oyunlarından olan Unknown 9: Awakening ilk kez oyuncuların karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz saatlerde Gamescom 2020 fuarında ilk kez duyurusu yapılan Unknown 9: Awakening fragmanı ile oldukça ilgi çekiyor. Haroona adlı bir kız çocuğunun zorbalardan kaçarken güçlerini keşfetmesine tanık olduğumuz fragman ayrıca görselliği ile de dikkat çekici boyutta. Oyun hakkında elimizde henüz pek fazla detay bulunmasa da yapılan açıklamalara göre oyunda Hindistan’ın arka sokaklarında gücünün farkında olmadan büyümüş olan Haroona‘nın güçlerini keşfetmesi ve sonrasında akıl hocasının yardımı ile bu güçleri nasıl kullanması gerektiğini öğrenmesine tanıklık edeceğiz.

Reflector Entertainment tarafından geliştirilen oyun aynı zamanda hikayenin kökenlerini ve detaylarını da barındıran bir çizgi roman serisi ve podcast serisine de sahip olacak. Elimizdeki bilgilere bakacak olursak biz oyuncuları detaylı bir hikaye beklediği kesin gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi henüz net olarak açıklanmamış olsa da Unknown 9: Awakening‘in 2021 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series X ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım merak uyandıran oyun hakkında ilerleyen günlerde ne gibi yeni bilgiler açığa çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir