Anasayfa > Oyun Haberleri > Christofer Sundberg Yeni Bir Oyun Stüdyosu Kurdu

Christofer Sundberg Yeni Bir Oyun Stüdyosu Kurdu

Christofer Sundberg yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Detaylar haberimizde.

Avalanche Studios’un kurucusu Christofer Sundberg, yeni bir oyun stüdyosunun duyurusunu yaptı. Just Cause serisi, Rage 2 ve Mad Max gibi oyunlarla tanınan Christofer Sundberg’in yeni stüdyosu Liquid Swords kuruldu. Sundberg ise Liquid Swords’ın genelde açık dünya oyunlarına odaklanacağını belirtti. Avalanche Studios, Nordisk Film’e satıldıktan sonra stüdyodan ayrılan Sundberg konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Uzun süre sonra yeniden oyun sektörüne döndüğüm için ve oyuncuların eğleneceği bir deneyime imza atacağım için fazlasıyla heyecanlıyım.”

PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları Açıklandı

Her ne kadar son zamanlarda oldukça fazla açık dünya oyunu piyasaya çıksa da yine de Liquid Swords oldukça iddialı. Açık dünya olmasının yanı sıra bol aksiyonlu, hikaye anlatımın pek fazla olmadığı ve en önemlisi oyuncuların fazlasıyla özgür olacağı oyunlar geliştireceklerini belirttiler.

Sizin Liquid Swords’dan beklentileriniz neler? Sundberg, Just Cause kadar büyük bir oyun çıkarabilecek mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir