Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus aralık 2020 oyunları açıklandı. Detaylar haberimizde.

PlayStation oyuncularının vazgeçilmezi olan PlayStation Plus her ay yeni oyunlar vermeye devam ediyor. Özellikle ülkemizdeki kur artışı nedeniyle yaşanan fiyat artışlarıyla beraber Türk oyuncular da bu hizmeti daha fazla tercih etmeye başladılar. Ayda yalnızca 40 TL’ye erişebileceğiniz bu abonelik sisteminde her ay iki veya üç adet oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyorsunuz. Bazen çok büyük oyunlar verilse de bazen de ufak tefek oyunlar verilebiliyor. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman yalnızca o ay oynayabiliyorsunuz. Diğer aylarda oyunu oynamak için tekrardan PlayStation Plus satın almanız gerekiyor.

PlayStation Plus Nedir? Artıları Ve Eksileri

Not geçmekte fayda var, bu oyunlar hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 sahipleri için erişilebilir olacak. İşte PlayStation Plus aralık 2020 oyunları:

Rocket Arena

13 Temmuz 2020 çıkış tarihli Rocket Arena, üçe üç takımlar halinde çeşitli modlarla oynanan bir oyun. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bu oyun, PlayStation Plus aboneleri için aralık ayında ücretsiz olacak. Rocket Arena adlı oyunun PlayStation Store’daki fiyatı ise 36,50 TL

Worms Rumble

Herkesin oyunculuk hayatı boyunca en az bir kere oynadığı yada adını duyduğu Worms serisinin bu sene çıkan yeni oyunu Worms Rumble, aralık ayının ücretsiz oyunlarından biri. Sevimli ama bir o kadar da psikopat olan solucanlar, iki takım halinde absürt silahlarla birbirlerini avlamaya çalışıyor. İster tek başınıza, ister online, isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Just Cause 4

3 Aralık 2018 tarihinde çıkışını yapan Just Cause 4, aksiyonun dibine vurmaya geliyor. Daha önceleri Just Cause 3 veren PlayStation Plus, aralık ayında da Just Cause 4’ü sevenleriyle buluşturuyor. Aksiyonu ve patlama sahneleriyle Michael Bay filmlerini aratmayan serinin son oyunu olan Just Cause 4, sizlere keyifli dakikalar yaşatacak. Just Cause 4 adlı oyunun PlayStation Store’daki fiyatı ise 179,99 TL (Eksiksiz sürümü 499 TL)

Siz aralık ayı için verilen oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce aylık 40 TL için bu oyunlar yeterli mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir