Anasayfa > Oyun Haberleri > COD: Black Ops Cold War & Warzone Sezon 1 Videosu Yayınlandı

COD: Black Ops Cold War & Warzone Sezon 1 Videosu Yayınlandı

Call of Duty severlerin yoğun ilgisini toplayan Black Ops Cold War ve popüler Battle Royal Warzone Sezon 1 isimli güncelleme ile birleşiyor.

Her ikisi de Activision tarafından biz oyunculara sunulan COD: Black Ops Cold War & Warzone oyunlarının birleşmesi hakkında bir süredir pek çok haber gündeme geliyordu. Oyuncuların kafasındaki soru işaretlerini silecek açıklama ise Activison tarafından yapıldı. Yapılan açıklamaya göre bu iki yapım, 16 Aralık tarihinde birleşiyor. Bu birleşmenin başlangıcı ise 16 Aralıkta gelecek olan Battle Pass sistemi ile olacak.

100 aşamadan oluşacak Battle Pass sisteminde oyuncuları birbirinden güzel ödüller bekliyor. Bu ödüller arasında yeni operatör “Flinch” de yer alıyor. Yeni operatörün yanında Mac-10 ve Groza silahları, yeni blueprintler ve özelleştirme eşyaları da bu 100 aşamada yer alıyor. Bütün ödülleri görmek için 16 Aralık’ta COD: Black Ops Cold War & Warzone Sezon 1 Battle Pass’e daha detaylı olarak göz atabilirsiniz.

Battle Pass’in fiyatlandırması ise şu şekilde olacak: Battle Pass’in standart sürümü 1000 Call of Duty puanına satın alınabilecek. Eğer Battle Pass Bundle satın almak isterseniz ise 2400 Call of Duty puanına bu sürüme sahip olabilirsiniz. Battle Pass Bundle, normal Battle Pass içerikleri ile birlikte ilk 20 seviye ödüllerini doğrudan almanızı sağlıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir