Anasayfa > Oyun Haberleri > Company of Heroes 3 Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Company of Heroes 3 Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Company of Heroes 3 oynanış fragmanı yayımlandı. Sevilen eş zamanlı strateji serisi yeni üyesini almaya hazırlanıyor.

Eş zamanlı strateji denildiğinde akla gelen ilk oyun serilerinden biri olan Company of Heroes, önümüzdeki yıl yeni üyesini almaya hazırlanıyor. Serinin merakla beklenen oyunundan bir oynanış fragmanı yayımlandı. Üç dakikalık video henüz geliştirilme aşamasında olan oyunun alpha sürümündeki oynanış görüntülerini gözler önüne seriyor.

Geliştirici firma Relic Entertainment heyecanla beklenen yeni strateji oyunu için bir sinematik fragman da yayımladı. Canlı yayınla beraber serinin üçüncü halkasını duyuran geliştirici ekip, oyunculara oyunun demo sürümünü oynama şansı sunuyor. Dileyen oyuncular paylaşılan bu bağlantı üzerinden oyunun deneme sürümünü deneyim edebiliyor.

RTS Nedir? – Eş Zamanlı Strateji Oyunları

Company of Heroes 3 Fragman

İkinci oyunuyla strateji severleri Sovyetler Birliği ile buluşturan seri, Company of Heroes 3 ile beraber İtalya ve Kuzey Afrika’da süren savaşlara odaklanacak. İkinci Dünya Savaşı ve stratejiyi başarılı bir şekilde birleştiren seri üçüncü oyununda etkileşime çok daha açık bir dünya da sunacak.

CoH3 aynı zamanda oyun içi durdurma özelliğini de bünyesinde barındıracak. Eş zamanlı stratejilerde adeta elzem olan durdurma özelliği sayesinde oynanış daha zengin bir hale gelebilir. Bunun yanı sıra önceki oyunlarda görmediğimiz bir harita tasarımı da oyunda olacak.

Total War gibi geniş çaplı strateji oyunlarında gördüğümüz bir sefer haritasının da serinin yeni oyununa ekleneceği belirtiliyor. Bu harita sayesinde oyuncular savaşın genel gidişatına dair bilgi sahibi olabilecek.

Company of Heroes 3 Demo Sürümü

Henüz alpha-öncesi sürümde bulunan oyunu deneyim etmek için serinin resmi internet sitesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Relic Entertainment’in sunduğu demo sürümüne erişmek için siteye üye olmanız ve belirtilen adımları uygulamanız gerekiyor.

Company of Heroes Hakkında

İlk halkasını 2006 yılında piyasaya süren Company of Heroes serisi eş zamanlı strateji türüyle İkinci Dünya Savaşı’nı buluşturuyor. Relic Entertainment tarafından geliştirilen seri ikinci oyununu ise 2013 yılında bünyesine kattı.

Barbarossa Operasyonu ve Berlin Savaşı gibi tarihsel anları oyuncuların kontrolüne veren yapım, ek paketleriyle beraber büyük bir başarı yakalamış oldu. Serinin üçüncü oyununun ise 2022 yılının sonlarında çıkış yapması bekleniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir