Anasayfa > Oyun Haberleri > Conan Exiles Xbox Game Pass Kütüphanesine Geliyor

Conan Exiles Xbox Game Pass Kütüphanesine Geliyor

Conan Exiles Xbox Game Pass için duyuruldu. Geliştirici firma oyunun yakında abonelik hizmetine ekleneceğini açıkladı.

Üçüncü yılını kutlayan Conan Exiles oyuncuları Barbar Conan’ın tehlikelerle dolu diyarına götürüyor. Çok oyunculu hayatta kalma türündeki yapım, aynı zamanda 27 Mayıs’ta çıkış yapacak genişleme paketi için hazırlanıyor.

Oyunun Xbox Game Pass için tam olarak ne zaman çıkış yapacağı ise henüz duyurulmadı. Yapımın resmi Twitter hesabında paylaşılan gönderide oyunun kısa süre içerisinde Microsoft’un sevilen oyun hizmetinde yer alacağı belirtildi.

Conan Exiles: Isle of Siptah Genişleme Paketi

Isle of Siptah genişleme paketi ise oyuna birçok yeni içerik ekleyecek. Conan Exiles üçüncü yaşını kutlarken alacağı ek paketle beraber çok daha büyük bir dünya oyuncuların keşif deneyimine sunulacak. Halihazırda PC oyuncuları için erken erişim sürecine açılan paket, tam çıkışını 27 Mayıs’ta yapacak.

Isle of Siptah ek paketinin Conan Exiles Xbox Game Pass sürümünde yer almayacağını belirtmekte fayda var. Yakın zamanda kütüphaneye eklenmesi beklenen oyunun sadece temel hali abonelere sunulacak.

Conan Exiles: Isle of Siptah PlayStation, PC ve Xbox için bu ayın sonunda tam olarak piyasaya sürülecek. Geliştirici ekibin oyuncu topluluğuyla etkileşimde kalarak izlediği süreç hakkında konuştu. Aşağıda yer alan videoda projenin direktörü Isle of Siptah ek paketinin erken erişim dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Xbox Game Pass Hakkında

Microsoft’un oyun hizmeti Xbox Game Pass her geçen gün abone sayısını artırmaya devam ediyor. Barındırdığı onlarca oyun sayesinde devasa bir kütüphaneye kavuşan oyun servisi, her geçen yün yeni oyunları abonelerine sunarken bazı yapımları da bünyesinden çıkarıyor.

Bu şekilde sürekli taze kalmayı başaran oyun hizmeti ülkemizde de büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz süreçte EA Play oyunlarını da kendisine katan Game Pass, Xbox konsol kullanıcıları için oldukça hesaplı bir sistem olarak öne çıkıyor.

Xbox Game Pass Ultimate Üyelerine Spotify Premium Verilebilir

Yakın zamanda ortaya atılan söylentiler ise Xbox Game Pass ve Spotify işbirliğine dair soru işaretleri oluşturmuştu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir