Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Game Pass Ultimate Üyelerine Spotify Premium Verilebilir

Xbox Game Pass Ultimate Üyelerine Spotify Premium Verilebilir

Geçtiğimiz dönemlerde oldukça kaliteli ortaklıklar kurarak bizleri mutlu etmeyi başaran Microsoft, benzer bir durumu bir kez daha yaşatabilir. Bu kez ortaya atılan iddia ise Xbox Game Pass ve Spotify ile birlikte sunulacak bir avantaj üzerine kurulu.

Bir Twitter kullanıcısının ortaya attığı tweet üzerine yayılmış bir sızıntı iddiasına dayanan bu fikrin doğru olma olasılığı bir hayli yüksek. Zira daha önce de Discord, Spotify ve Disney gibi şirketlerle ortaklıklar kurmuş olan Microsoft, Xbox Game Pass Ultimate (XGP) sahibi olan kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde Spotify Premium üyeliği hediye edebilir.

Daha Önce de Yapılmıştı

2020 yılının son döneminde buna benzer bir kampanya daha düzenlenmişti, XGP üyeliğine sahip olanlar 6 aylık Spotify Premium üyelik elde ediyordu. Bunun haricinde Discord Nitro erişiminin de sağlandığı ve bazı bölgelerde ücretsiz olarak Disney Plus üyeliği hediye edilen bir dönemi geride bırakmıştık. Dolayısıyla bu gibi söylentilerin doğru olma ihtimalleri de göz ardı edilemeyecek kadar yüksek.

Xbox Game Pass Nedir, Nasıl Kullanılır?

Üyelerine düzenli olarak çeşitli ayrıcalıklar sunmayı hedefleyen Microsoft bu gibi stratejilerle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Şu anda yaklaşık olarak 23 milyon XGP kullanıcısı tahmin ediliyor. Elbette ki buna benzer girişimleri ile oyuncuların gönlünü kazanmaya ve üye hacmini büyütmeye devam edecektir. Bizler de bu iddianın gerçek olmasını temenni ediyor ve benzer adımların diğer firmalar tarafından atılmasını heyecanla bekliyoruz.

Hakkında Heval Deniz Kaya

yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir