Anasayfa > Oyun Haberleri > Control Condor Kod Adlı Bir Co-Op Oyunla Dönüyor

Control Condor Kod Adlı Bir Co-Op Oyunla Dönüyor

Remedy’nin sevilen yapımı Control Condor kod adı ile anılan bir çok oyunculu spin-off ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Bu zamana kadar oyun dünyasına Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break gibi yapımları kazandırması ile tanınan Remedy Entertainment 2019 yılında Control ile karşımıza çıkmıştı. Hikayesi, atmosferi, özgür ve eğlenceli bir oynanış şeması sunması ile hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğeni ile karşılanmış olan Control pek çok ödüle de layık görülmüştü. Gördüğü ilginin ardından devam oyunu beklenen Control hakkında Remedy cephesinden ilgi çekici bazı gelişmeler var. Geliştirici stüdyo tarafından yapılan duyuruya göre Control şimdilik Condor kod adı ile anılan büyük bütçeli bir spin-off oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Spin-Off Nedir? Spin-Off Ne Demek?

Control Condor

Şimdilik yapım aşamasının henüz çok başında bulunan oyun bizlere 4 kişilik bir co-op deneyimi sunacak. Yapım aynı zamanda Remedy‘nin ilk çok oyunculu oyunu olma özelliğini de taşıyacak. Control projesinin başındaki en yetkili isimlerden olan Mikael Kasurinen Condor ile alakalı olarak ”çok oyunculu bir deneyim hakkında şüphelerin olmasını anlıyoruz. Ancak kim olduğumuz ve ne anlatmak istediğimizi hikayenin benzersiz DNA’sından ödün vermeden farklı deneyimler yaratabileceğimize inanıyorum” ifadelerini kullanmış vaziyette.

Control tarafında bunun dışında bir yeni oyunun yolda olduğu da açıklandı. Çok oyunculu, co-op bir oyunun yanı sıra büyük bütçeli, yüksek ihtimalle Control’ün devamı niteliğinde olan bir oyun da geliştirilen projeler arasında. Çok oyunculu projeye, bu büyük bütçeli oyundan daha önce ulaşacağız gibi gözüküyor, fakat henüz kesin bir çıkış tarihine sahip değiliz.

Oyun hakkında elimizde henüz çıkış tarihi, oyunun geliştirme aşamasının neresinde olduğu ya da oynanış görüntüsü gibi bilgiler yok. Oyuncuya dövüş konusunda oldukça özgür hissettiren ve oynanış mekanikleri ile çok başarılı bir iş ortaya koymuş olan Control‘ün bu çok oyunculu spin-off projesinden elimizde olan sınırlı bilgilerden biri de yukarıda bulunan görsel. Bakalım ilerleyen günlerde Condor hakkında ne gibi yeni detaylar ortaya çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir