Anasayfa > Oyun Haberleri > Control Epic Games Store’da Bedava Oldu – Nasıl Alınır?

Control Epic Games Store’da Bedava Oldu – Nasıl Alınır?

Oyuncuların gönlünü nasıl fethedeceğini çok iyi bilen firmanın son kıyağı Control Epic Games Store’da ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sundu.

Geçtiğimiz hafta oyunculara 11 Bit Studios tarafından geliştirilmiş olan 50 TL değerindeki 2018 çıkışlı sevilen bağımsız yapım Frostpunk‘ı veren Epic Games geçmişte de pek çok popüler oyunu oyuncularla ücretsiz bir biçimde buluşturmuştu. Steam‘in neredeyse tekel olduğu pazara hızlı bir giriş yapan ve yaptığı çılgın indirimlere ek olarak adından özellikle de bu bedava oyunlarla söz ettiren Epic Games Store daha önce GTA V, Civilizations VI ve ARK: Survival Evolved gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Epic Mega İndirimleri kapsamında oyunculara ‘gizemli’ oyunlar sunmaya devam eden Epic Games Store‘un bu haftaki oyunu ise Control oldu.

Control Nasıl Bedava Alınır?

Epic Games Store‘da bedava verilen Control’e tamamen bedava olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler çok kolay. Oyunu hesabınıza eklemek için öncelikle bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekmekte. Hesabınıza Epic Games‘in masaüstü uygulaması yada web adresi üzerinden giriş yaptıktan sonra Mağaza kısmına gidin. Bu kısımda yer alan bedava oyunlar kısmında Control‘ü bulduktan sonra tıklayarak oyunun mağaza sayfasına doğru yol alın. Bu adımın ardından oyunun mağaza sayfasındaki ‘Yükle’ butonuna tıklayın. Bu adımın ardından sipariş sayfasına yönlendirileceksiniz. Sipariş sayfasında yer alan ‘Sipariş Ver’ butonuna tıkladıktan sonra oyun Epic Games hesabınıza eklenecek ve tamamen sizin olacak. Şimdiden iyi oyunlar!

Control Hakkında

Geliştirici koltuğunda Remedy Entertainment‘ın in oturmuş olduğu sevilen yapım Control 2019 yılında çıkışını gerçekleştirdi. Çıkış yaptığı sene hem oyuncuların hem de oyun basınının olumlu yorumlarını almayı başaran yapım oyuncuyu içine çeken atmosferi, oynanış mekanikleri ve görselliği ile oyunculara büyük şeyler vadediyor. Temponun bir an olsun düşmediği Control‘de özel güçlere sahip bir karakter olan Jesse‘yi canlandırıyoruz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir